USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук справив враження на волинське студентство. ФОТО

23 Червня 2011 16:08
З нагоди Дня молоді, який відзначатимуть 26 червня, голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся з активістами органів студентського самоврядування Волині.

Півтори години свого часу у четвер, 23 червня, очільник Волині приділив молоді з Волинської обласної студентської ради при голові ОДА, з якою спілкувався за чаєм-кавою. Щоб зустріч була більш неформальною, Клімчук навіть зняв краватку.

Розпочав губернатор зі спогадів про свої студентські роки. Розповів, що викладачів, які спізнювались на заняття, він з однокурсниками довго не чекав: доцентам дозволяли затримуватись на п’ять хвилин, а професорам - всього на десять. Студенти ж розповідали високопосадовцю, що в нинішні часи дозволяють викладачам більше.


Очільник області запевнив, що збере усіх ректорів та директорів волинських вузів, аби вони активніше взялись за розвиток самоврядних органів у своїх освітніх закладах.

«Немає загальної ідеології самоврядування. Я її не відчуваю. Тому її треба випрацьовувати. Хочу, щоб воно розвивалось, щоб складались цілі традиції студентського самоврядування у кожному вузі», – висловився він.

Клімчук також хвалив волинську молодь за активність, запевняючи, що «Україна потребує громадських лідерів», наводив їм крилаті фрази Висоцького та Кіплінга.


«Кажуть, що молодь не така, як колись. Молодь геть така сама, як ми були. Просто в інших обставинах і в іншому часі», – мовив він.

«Одне питання мене гризе і мучить - це якість освіти. Але це питання більше державного рівня», – сказав чиновник.

В ході зустрічі Клімчук також дав ряд обіцянок волинським студентам: запевнив, що допоможе вирішити питання з приміщенням, реставрацією сайту обласної студради та організацією заходів.

Так, при студентах Клімчук зателефонував до ректора Волинського національного університету імені Лесі Українки Ігоря Коцана та домовився, щоб той дозволив на університетській базі відпочинку «Гарт», яка розташована на узбережжі Світязя, провести літню школу студентського лідерства для найактивніших представників студентського самоврядування Волині.


Також Клімчук запевнив, що створить для студентів усі умови, аби вони змогли збиратись та працювати у власному «офісі».

«Я не знаю, де це буде, але це буде. Я оголошу конкурс серед ректорів, хто подасть найкраще приміщення студентській раді при голові ОДА. Зі стаціонарним телефоном, інтернетом, з платою за інтернет», – пообіцяв він.

Під час зустрічі Клімчук вручив і грошові винагороди чотирьом студентам-активістам від благодійного фонду «Рідна Волинь».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
oksana Показати IP 23 Червня 2011 16:20
справив враження :D Мені зі словом "справив" асоціюється тільки "нужда" :D :D
Drug Показати IP 23 Червня 2011 19:36
Друзі-студенти, не купуйтеся на оці дешеві трюки... Крутий пацан-рєшало в найгіршому вияві...
VCS Показати IP 23 Червня 2011 20:20
oksana У такому випадку, сходи по "нужде", а потім заходь на сайт и пиши! :)
до VCS до VCS Показати IP 24 Червня 2011 20:44
шановний, я і не здивуюсь, якщо Борис Петрович справить словесну нужду на студентів. це просто лапша на вуха.....
Знаючий Показати IP 23 Червня 2011 23:50
Якщо говорити байки, то треба пам'ятати основну версію. То говорить, що професорів так поважали, що чекали... дуже довго. І навіть не 15 хвилин. А тут вже інше. Про доцента ще раз повторив основну версію, яку завжди говорить.
Студет Показати IP 24 Червня 2011 09:55
А яке відношення до молоді має те чудо Дмитришин ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus