USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

КНДР запустила ракету в бік Японії, - ЗМІ

15 Вересня 2017 09:27
Північна Корея здійснила новий запуск ракети в напрямку Японії. Про це повідомляє телеканал NHK.

Про це інформує агентство Bloomberg.

«Японія розіслала тривожні повідомлення на мобільні телефони та попередила на національному телебаченні про загрозу ракетного пуску, поінформувавши громадян, що Північна Корея могла запустити ракету», - зазначає агентство.

Влада Японії закликала жителів низки північно-східних префектур сховатися в укриття.

При цьому зауважується, що нерозпізнана ракета перетнула повітряний простір Японії поблизу острова Хоккайдо о 7:06 ранку за місцевим часом.

Нагадаємо, Північна Корея погрожувала використати ядерну зброю, «потопити» Японію і перетворити Сполучені Штати на «попіл і темряву» за підтримку резолюції Радбеза ООН і санкцій за останній ядерний тест країни.

3 вересня КНДР заявила про успішне випробування водневого боєзаряду, який призначений для оснащення міжконтинентальних балістичних ракет.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus