USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Кого з волинян забезпечать безкоштовними дровами на зиму

18 Вересня 2015 12:03
Волинян із соціально незахищених категорій забезпечать паливом на зиму. Про це йшлося 18 вересня під час засідання антикризового енергетичного штабу, – пише «Волинський інформаційний портал».

Директор департаменту соціального захисту населення Волинської ОДА Оксана Гобод розповіла, що в області ведуть роботу з забезпечення дровами бійців АТО та їхніх родин. Утім, на цей час із 1,430 тисячі забезпечили тільки 26 сімей.

Натомість представник управління лісового та мисливського господарства Микола Ковальчук зауважив, що безкоштовними дровами забезпечать чотири категорії волинян: родини поранених та загиблих військових, мобілізованих, демобілізованих бійців АТО і малозабезпечених громадян.

Загалом необхідно забезпечити паливом 2,873 тисячі родини.

Нині дровами забезпечили 439 родин на загальну суму 277 тисяч гривень.

Так, із 1,644 тисячі мобілізованих дрова отримали 279, із 223 малозабезпечених – 14.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЗАТО Показати IP 18 Вересня 2015 14:03
Малозабезпечені в нас -це родини працівників сільських рад.
із села Показати IP 18 Вересня 2015 14:28
Не бришіть людям і самим собі безкоштовний тільки сир у мишоловці і то як ми його туди самі покладемо.
з першої хвилі 51 бр Показати IP 19 Вересня 2015 13:07
Мені в дровах відмовили, оскільки я вже отримав посвідчення УБД. В управлінні соцзахисту і місцевій раді повідомили, що дрова нададуть лише тим, хто "учасника" не отримав, тобто має на руках лише довідку учасника АТО. Тим, хто вже має посвідчення безкоштовно дров не нададуть, а лише грошову компенсацію з цільовим спрямуванням на придбання палива. Мені цю так звану компенсацію надали в розмірі 916 грн. з копійками ще влітку, а що це за гроші пояснили лише тепер, коли піднялося питання по забезпеченню безкоштовними дровами визначених у статті категорій населення. Іншим УБД кошти на таку ж суми вже прийшли або ще прийдуть. З логіки наших чиновників виходить, що я вже не учасник АТО, а учасники бойових дій (УБД). І поф&г, що став ним якраз при проведенні АТО. Де ж придбати паливо за 916 грн. ніхто не повідомляє, бо реальна вартість тих же дров в рази більша. Минуло року мені дали безкоштовно 4 куба, і це було хоч щось, а тепер - насмішка, чергове знущання, піар перед виборами і ще одна казка про квітучу соціально спрямовану державу. Ганьба такій владі! Маю надію, що і ви скоро підете, як і ваші папєрєдніки, бо ви ще гірші тварюки за них!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus