USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Колісник знає, що буде з мисливськими угіддями на Волині

5 Червня 2013 17:51
Головний лісівник Волині припустив, що через деякий час приватні користувачі почнуть відмовлятися від оренди мисливських угідь.
Про це начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник розповів під час Дня депутата Волиньради 5 червня.
Основною причиною ймовірної відмови від користування мисливськими угіддями Богдан Колісник назвав їх дороговартісне утримання.
«Це стає для деяких багатих модно, вони рахують, що це – престижно. Ми рахуємо: прапор вам в руки, беріть, господарюйте і покажіть, що ви можете краще господарювати», - висловився начальник Волинського ОУЛМГ.
Загалом же, як повідомив Колісник, у користуванні в «приватників» знаходиться 300 тисяч з 1,6 мільйона гектарів мисливських угідь на Волині. А на ведення мисливського господарства всіма користувачами угідь витратили майже 6 мільйонів гривень, 3 мільйони з яких дала держава.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
мисливець Показати IP 5 Червня 2013 18:00
тільки коли візьмеш в оренду угіддя, відразу приїздять комісії на полювання, де взятись там звіру?
туман Показати IP 6 Червня 2013 09:01
відмовляються тому що колісник і климчук вимагають 50% У КОЖНОМУ СТАТУТНОМУ ФОНДІ МИСЛИВСЬКОГО ГОСПОДАРСТВА ДЛЯ СВОЇХ РОДИЧІВ І ДРУЗІВ ТАКА ПРАВДА!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus