USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Коломойський прокоментував обіцянку Саакашвілі посадити його

14 Листопада 2016 22:49
Ігор Коломойський на своїй сторінці у соціальній мережі розповів, що екс-губернатор Одещини не виконав одну із своїх головних обіцянок - посадити його, - передає «Преса України».

На думку Коломойського, в Україні є багато чиновників, які заслуговують на в'язницю, проте Міхеїл Саакашвілі зробив саме його ворогом №1.

«Саакашвілі заявив, що першою його дією, якщо він прийде до влади, буде посадити мене. Не чиновників, які вкрали мільйони і мільярди, не зрадників-мародерів, які розкрадали армійський бюджет, не видних сепаратистів і колаборантів, а ворога українського народу №1 - Коломойського», - зазначив бізнесмен.

Зі слів Коломойського, ці дії Саакашвілі свідчать про його лицемірство, оскільки за ним ніколи не піде народ України.

«Міхеїл, ти - лицемір. Балабол, якщо висловлюватися більш зрозумілою тобі мовою. За тобою ніколи не піде народ, бо у тебе не болить серце за Україну. Ти дрібний капосник, переслідуєш суто свої особисті цілі», - повідомив політичний діяч.

Окрім того, бізнесмен прокоментував інформацію щодо сплати його підприємством коштів у держбюджет. Він сплачуватиме більше дивідендів, коли проведуть усі обіцяні реформи та посадять корупціонерів.

«Чи можу платити ще більше? Можу, але не в цей дірявий бюджет. З якого половину крадуть і складують у будинки сотні мільйонів готівки, купують золоті унітази і автопарки на 10 машин. Ні, хлопці, ви спочатку проведіть реформи, посадіть своїх корупціонерів - а потім приходьте до Коломойського обговорювати дивіденди», - підсумував бізнесмен.

Також нещодавно Ігор Коломойський розставив усі крапки над "і" у питанні націоналізції ПриватБанку, яким він володіє.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Миха Показати IP 14 Листопада 2016 23:05
Не кажи гоп. Трамп любить мене більше.
Українець Показати IP 15 Листопада 2016 00:30
Ти вже сидиш і боїшся приїхати в Україну
123 Показати IP 15 Листопада 2016 01:01
Він порожняк не гонит!
Анонім Показати IP 15 Листопада 2016 08:12
згідний! для чого платити податки, якщо їх крадуть? краще сам мамі до пенсії добавлю, ніж ті гроші підуть на заправку чийогось Лєхуса

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus