USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.70 9.88

Коли у луцькому ЦНАПі найбільші черги

7 Листопада 2017 11:45
Коли відкривався луцький ЦНАП, кількість відвідувачів була значно меншою.

На сьогодні кількість людей, які звертаються за послугами ЦНАПу, зросла вже до півтори тисячі.

Про це повідомила у програмі "Відкрите місто" директор Центру надання адміністративних послуг у місті Луцьку Лариса Карп′як, пише Конкурент.

Із її слів, година пік у луцькому ЦНАПі – з 11:00 до 14:00 години. Про це свідчать дані електронної черги. Як пояснює Лариса Карп′як, це зумовлено обідньою перервою, адже у цей час люди, котрі працюють, стараються вирішити свої питання.

А в суботу багато громадян звертається за родинними послугами, коли необхідна присутність всіх членів сім′ї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 7 Листопада 2017 12:46
І що робиться щоб зменшити ті черги? Що робиться для того щоб людям дістатися до того апрата який ті квитки видає, бо з самого ранку все приміщення займає товпа за паспортами? В перший день потрпити на прийом взагалі неможливо!
Та до Лучанин Показати IP 7 Листопада 2017 13:34
перш за все розділити Луцьк і область, як було в паспортних столах, один міський, один для області, бо, блін, звалили все в одну кучу і не розгребуть. Дурдом якийсь(((

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus