USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Колишніх офіцерів не буває. ФОТО

8 Травня 2013 18:31
Зберегти пам’ять про тих, хто відійшов у Вічність, подякувати тим, хто живий, згадати тих, хто через погане самопочуття не зумів прийти, зібралися ветерани Великої Вітчизняної війни, які в післявоєнні роки присвятили себе служінню в органах внутрішніх справ Волині.

З нагоди 68-ї річниці перемоги у Великій Вітчизняній війні в обласному управлінні міліції відбулися урочистості, долучилися до яких усі, кому не байдужий подвиг тих, хто боровся проти фашистської навали. А це – і ліцеїсти, котрі за кілька років поповнять ряди правоохоронців, і нинішні працівники міліції, і ті, хто виборов для наступних поколінь перемогу над ворогом, а відтак забезпечив мирне і спокійне життя, - інформують у СЗГ УМВС в області.

«Жорстокий вал війни, що прокотився по українській землі, залишив спалені міста і села, горе і сльози, які і до сьогодні тривожать нашу пам’ять. Мільйони наших громадян загинули на цій війні, наближаючи День Перемоги. З року у рік все менше ветеранів залишається у строю, даються взнаки і старі рани, і напруження нелегких фронтових буднів, і просто прожиті роки… Дорогі ветерани! Ваші знання і досвід, ставлення до ратного громадянського обов’язку – це невичерпне джерело патріотизму і високий взірець для наслідування. Тому сьогодні ми кажемо вам слова щирої вдячності за збережену свободу, за ваш безсмертний подвиг. Бажаємо вам усіх земних благ, щастя, міцного здоров’я, Божого благословення, довголіття, любові і поваги ваших рідних, злагоди і миру у родинах, мирного і ясного неба!», - сказали добрі слова правоохоронці.

Фронтові мелодії духового оркестру військової частини 1141 ВВ МВС України, народні піснеспіви від колективу «Волинські узори», музичні композиції на воєнну тематику у виконанні учнів луцької музичної школи №2, квіти, подарунки, щирі слова та посмішки – усе це отримали в дарунок сивочолі ветерани від волинських правоохоронців. У цей день вони ще раз переконалися, що колишніх офіцерів не буває.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
сивочолий ветеран Показати IP 8 Травня 2013 18:34
Цирк.Одні кгбшнікі.
ДжеймсБонд до сивочолий ветеран Показати IP 8 Травня 2013 22:14
Сто пудів - колишніх КГБістів не буває.
Корінний лучанин Показати IP 9 Травня 2013 11:02
По віку справжнім ВЕТЕРАНАМ повинно бути 90 років і більше!!! Їх уже налічується десятки а то і одиниці.
иван до Корінний лучанин Показати IP 9 Травня 2013 12:34
колишних може небувае ?-а тильки сьоогднишних справжних офицерив мало -навить зовсим мало : Бо як пояснити що Украина займае 1-ше мисце по корупции и злодийству : Як ходив до школи десь в 5-7 класи то бачив и слухав уважно двух фронтовикив яки воювали из моим дидом на фронти : мий дид один и другий загинули на фронтах -царство им небесне и память вична хто вже помер пройшовши окопи-штикови атаки -несправедливисть и забуття ; В 10 класи бачив вже останих яки дийсно воювали их можна було на пальцях посчитати : Мени вже 60 -скажить будь ласка чи покажить ровесникив мого дидив -я обовязково поцикавлюсь в Однополчанах - це зараз дуже просто робиться

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus