USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Колишнього охоронця Трампа допитають у справі про зв'язки з РФ

7 Листопада 2017 19:38
Комітет Палати представників з розвідки допитає за зачиненими дверима Кіта Шиллера, колишнього охоронця президента США Дональда Трампа, в рамках розслідування втручання РФ в американські вибори 2016 року.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Bloomberg.

За даними видання, Шиллер, який почав працювати на Трампа в 1999 році, буде допитаний за закритими дверима членами Комітету розвідки.

Повідомляється, що він може надати набагато інтимніші дані про Трампа, про його передвиборчий період та президентство, ніж минулі свідки.

Перш ніж покинути Білий дім у серпні, де він був керівником операцій Овального офісу, Шиллер часто був першим та останнім помічником Трампа, який бачив його кожен день.

Колишні помічники відзначають, що під час кампанії Шиллер чув майже кожну розмову та кожен телефонний дзвінок, коли був поруч з Трампом під час його передвиборчого туру.

Він був також контактною особою для союзників Трампа за межами Білого дому для зв'язку з президентом.

Окрмі того, Шиллер був з Трампом його подорожі до Москви у 2013 році, де за даними спірного "досьє" сталися непристойні події з Трампом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus