USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кому дістались 100 гектарів волинських боліт

14 Березня 2014 11:36
Понад 100 гектарів земель так званого болотного фонду у селі Журавичі, що на Волині «пішли з молотка» без погодження сільської ради й депутатського корпусу.

Про це повідомив під час другого пленарного засідання 24 позачергової сесії обласної ради сьогодні, 14 березня, депутат облради Анатолій Грицюк.

Зі слів обранця громади, землі продали «незрозуміло кому», так само, як і нема відповідальних за прийняття такого рішення.

«Ці землі роздали без будь-яких погоджень відповідних органів, тому я прошу представників прокуратури дати доручення компетентним органам у вирішення проблеми», - резюмував доповідач.

Такий запит волинські депутати підтримати.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, декілька десятків мешканців села Прилуцьке Ківерцівського району прийшли пікетувати прокуратуру Волині з вимогою повернути «вкрадену землю».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Грицюку Показати IP 14 Березня 2014 15:58
Хватить піаритись. Перевіряйте інформацію яку озвучуєте. Ще три тижні тому за даним фактом розпочато кримінальне провадження, слідство триває.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus