USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Концерту Бучинської бути: співачка спростовує свою причетність до Антимайдану

5 Березня 2015 18:45
Співачка Наталія Бучинська спростовує свою причетність до Антимайдану. Таку заяву поширила її прес-служба.

Нагадаємо, концерт виконавиці у Луцьку анонсували на 6 березня, однак серед лучан та депутатів міськради спалахнули дискусії щодо того, чи варто запрошувати у своє місто співачку, яку численні ЗМІ звинувачують у причетності до Антимайдану. Дійшло до того, що депутат Луцької міської ради Павло Данильчук запропонував відмінити концерт співачки. Інші колеги-депутати його підтримали, відтак, концерт нібито скасували.

Зараз же прес-служба Бучинської стверджує, що концерт таки відбудеться, а сама Наталія відкидає будь-які звинувачення у своїй «антимайданній» діяльності. Зазначимо, що йдеться про виступ Наталії Бучинської 29 листопада на мітингу в Києві, який був альтернативним Євромайдану, і на якому виступали лідери Партії регіонів та Компартії.

«Концерт, на якому я виступала, був за вступ України в Європу, на сцені були прапори України та Євросоюзу, є відеозапис, який засвідчує відсутність будь-яких непатріотичних гасел та закликів. Різні політичні сили та партії завжди запрошують артистів на їх заходи. Після жорстоких подій 30.11.2013 та побиття на Майдані, мене запрошували на концерти правлячої партії, але я категорично відмовлялась від всіх виступів і жодного разу не брала участі у заходах Антимайдану», – заявила Наталія Бучинська.

Більше того, як доказ своєї непричетності до антинародних мітингів та того, що вона за Україну – була, є і буде, співачка розіслала у ЗМІ фото зі своїх благодійних виступів на підтримку України та українських військових («Акція вдячності»).

















Вона повідомила, що раніше ніколи не афішувала свою громадську діяльність, так як не вважала це потрібним. Тому про її негучні виступи перед дітьми, ветеранами, інвалідами чи просто старшими людьми громадськості нічого невідомо. Відтак склалася ситуація, що все, що сьогодні про неї «знає» Інтернет, – це її виступ нібито на Антимайдані.

Свою позицію щодо України та українців співачка висловила у прямому ефірі «Сніданку з 1+1» від 4 березня.



«Тому звинувачення Павла Данильчука у моїй причетності до Антимайдану – це грубий наклеп на репутацію», – переконує жінка.

Зазначимо, що такий резонанс у суспільстві майбутній виступ Наталії Бучинської викликав не лише в Луцьку. Так, львівські активісти також виступають проти концерту Бучинської у Львівській філармонії, і обіцяють пікетувати концерт, якщо той відбудеться.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Так Показати IP 5 Березня 2015 19:28
Вже заплатили Данильчуку, можна виступати. Дали добро за немаленьку суму.
Анонім Показати IP 5 Березня 2015 19:35
Відколи то стала така офігенна патріотка?!!!! П. ка поплавського і пр.!!!
настя власюк Показати IP 5 Березня 2015 22:02
гарна співачка поважаю і подобається мені піду на концерт
Анонім до настя власюк Показати IP 6 Березня 2015 07:22
Концерт для таких, як ти...............
111 Показати IP 6 Березня 2015 07:21
На її концерті будуть тільки антиукраінці, які не мають совісті як і ця співачка
123 Показати IP 6 Березня 2015 07:22
Бойкотувати її концерти, хай в Раші для Яника співає
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 07:25
То ж і співала!!!!/поки був тут/, а тепер приіде до Луцька, що ж робити, гроші треба!
13.10.77 Показати IP 6 Березня 2015 07:56
Який всетаки в нас народ ну хай співає ,нарийте щось на депупатів які взятки брали і беруть,і лізуть в культуру ,а прийде хтось на концерт чи ні думка кожного і паво.
Анонім Показати IP 6 Березня 2015 08:22
На концерт піду, хоча спочатку не дуже хотілося. Просто тому, що не хочу танцювати під дурнувату дудку пришелепків, які обливають гів...людину і нахабно навязують свою волю більшості.
Штірліц Показати IP 6 Березня 2015 11:13
коментар було видалено
Штірліц Показати IP 6 Березня 2015 11:32
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus