USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Крадіжки лісу можуть коштувати посади головному лісівнику Волині

16 Грудня 2016 12:12
Депутати облради готові клопотати перед Держлісагентством про звільнення очільника обласного управління лісомисливського господарства Олександра Кватирка.

Про це стало під час засідання постійної комісії обласної ради з питань депутатської діяльності, захисту прав людини, законності, боротьби із злочинністю та корупцією 15 грудня.

Так, голова комісії Анатолій Вітів зауважив: щосесії депутати озвучують немало запитів щодо крадіжки лісу та діяльності незаконних пилорам. Проте адекватного реагування як правоохоронців, так і лісівників немає.

«Таке враження, що раніше крали ліс і садили за крадіжки, то зараз крадуть і не садять», - каже депутат.

Варто додати, сам Олександр Кватирко на засідання комісії не прийшов, а делегував одного з підлеглих, якого депутати вирішили не заслуховувати.

Натомість члени комісії проголосували за те, щоб заслухати звіт про роботу очільника ВОУЛМГ. А також вирішили рекомендувати прийняти на сесії звернення до Держлісагентства з пропозицією звільнити Олександра Кватирка з посади головного лісівника Волині.

Нагадаємо, 12 грудня в Луцьку під стінами прокуратури за участю працівників Маневицького лісгоспу та громадських діячів області відбувся мітинг на підтримку маневицького лісничого (на головному фото), якого зі слів протестувальників намагається нечесними методами усунути з посади кервник ВОУЛМГ Олександр Кватирко. Тож люди вимагали, аби припинили свавілля Кватирка та усунули його з посади.

Присутній на мітингу депутат Волинської облради, керівник фракції УКРОП Вячеслав Рубльов в коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини повідомив, що це питання має бути винесене на сесію обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
небайдужий Показати IP 16 Грудня 2016 12:21
шо за дурня. Невже більше немає тем ніяких? Це все чим живе область?
ПРАДІД до небайдужий Показати IP 16 Грудня 2016 12:55
Комусь може і дурня,а для маневиччан десятки робочих місць при директорові В.О.Радіону.
іван до ПРАДІД Показати IP 16 Грудня 2016 14:26
І ДЕСЯТКИ ТИСЯЧ ЗРІЗАНИХ І ВКРАДЕНИХ ДЕРЕВ АЛЕ ЦЕ НІЧОГО ГОЛОВНЕ ЩОБ ДЛЯ ДЕСЯТКА БУЛИ РОБОЧІ МІСЦЯ А ТЕ ЩО КОЛИСЬ В ТОМУ ЛІСІ МОЖНЕ БУЛО ЗІБРАТИ ГРИБИ І ЯГОДИ ЯКІ ПОТІМ ЗДАТИ ЗА ГРОШІ ДЛЯ СОТНІ СІМЕЙ ТО ЦЕ ВСЕ НЕ ПРОБЛЕМИ РАДІОНА І ДЕСЯТКІВ ПРАЦІВНИКІВ ЛІСГОСПІВ ПІСЛЯ НИХ ХОЧ ПОТОП ГОЛОВНЕ ЩОБ ЗАРАЗ ПЛАТИЛИ ГРОШІ
Робітник до іван Показати IP 16 Грудня 2016 15:04
Іване, а ви не тому керівнику ставите питання. Ви це питання поставте в Гаразджі, колісникам і на волі - квартиркові. Я не знаю звідки ви, я наприклад проживаю В Нові Червища, і на свої очі бачу великі поля посадок, а не лісу під час правління кватирка та колісника (зіновія). Ви їм задайте питання і сьогодні, чому план рубок такий самий великий. Чи ви думаєте, що радіон, схотів і рубає, це все плани із області, отам потрібно задавати такі питання такими великими буквами. І саме головне, люди завдячують олександровичу, не обс*райте його, будь-ласка
Анонім до Робітник Показати IP 16 Грудня 2016 17:55
яка кількість людей йому завдячує і який фінансовий стан цих людей
іван до Робітник Показати IP 16 Грудня 2016 18:04
я з маневич і щоденно бачу приватні фури які вивозять ліс бачу знищенні ягідники грибні місця бачу скорбагатьків що вивозять цей ліс і які дарують дружинам авто за 20т.доларів, і саме головне про радіона якого тут чуть до святих не відносять,радіон в часи колісників був правою рукою зеника і мабуть зараз разом з ними п'ють коняк і ржуть з б*дла
ДОР до іван Показати IP 17 Грудня 2016 01:31
тОБІ Г*МНО, ДО РАДІОНА ЯК ДО МОСКВИ РАКОМ. НАЗВИ ХТО КУПУЄ ТАКІ МАШИНИ. Я ЗНАЮ ХТО,,,,, БАР*Н Volkswagen PASSAT///. НОВИЙ. ГРИБНИК ТИ Х*РОВ. ТИ ХОТЬ ЗНАЄ ЯК ГРИБИ НАЗИВАЮТЬСЯ????? НЕД*УМОК
Дуб М.М Показати IP 16 Грудня 2016 12:47
Крадіжки лісу повинні коштувати не посади , а бути прямою дорогою за грати...
украінець Показати IP 16 Грудня 2016 12:50
Краіну знищують, а кватирко багатіє. Де НАБУ, хай провірять статкі родини і звідкі такі маеткі?
олег Показати IP 16 Грудня 2016 13:13
Ой невже побачили , і замість того щоб за грати вони будуть клопотати, смішні прид*рки депутати , там криша з генпрокуратури, а вони клопочуть
до всіх Показати IP 16 Грудня 2016 13:58
Дайте спокій нашому начальнику!
123 до до всіх Показати IP 16 Грудня 2016 14:10
То Вітіва і Свободу треба за грати, підс7777лки Кремля!!!!
Д. Махно до всіх Показати IP 16 Грудня 2016 14:26
Ми теж за свого начальника будемо стояти до кінця! Не будемо здаватися! Наш начальник - Кватирко!
ШАШКА Показати IP 16 Грудня 2016 14:32
ШАНОВНІ ЛІСІВНИКИ ВОЛИНІ ПОТРІБНО ПРОГНАТИ ЦЬОГО ПРОЙДИСВІТА КВАТИРКА ПРИЙТИ ПІД УПРАВЛІННЯ НА ВОЛІ І ВІДПРАВИТИ У ВІДСТАВКУ ЙОГО РАЗОМ ІЗ ВОЙТЮКОМ ( ДП ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ), ВОЙЦЕХОВСЬКИМ (НАЧАЛЬНИК ВІДІЛУ ЛІСОЗАХИТУ ), НОВОСПЕЧЕНОГО ДІРЕКТОРА САМОЛЮКА РОДИЧА ТУРЯНСЬКОЇ .....ГНАТИ ЦИХ С...К ЯКІ ПРОДАЮТЬ ВОЛИНСЬКЕ ПОЛЛЛІССЯ... А КОЗАЧОК ТАКИ ЖОПУ РВЕ (ВОЙЦЕХОВСЬКИЙ) ЗА СВОГО БОСА
Відповідь до ШАШКА Показати IP 16 Грудня 2016 14:44
А нам добре, чого ми маємо гнати начальника ? У нас все чудово ! Якщо у вас всіх жабяча хвороба, то йдіть до лікаря
справедливий до ШАШКА Показати IP 16 Грудня 2016 20:49
Правильно, а потім розібратись з агенством лісресурсів, що ставлять план відкатів до києва, де СБУ? Мабудь до цього воно йде!
Прац цеху Показати IP 16 Грудня 2016 14:45
Підтримую на всі 100% Гнати треба це квартиркове кодло, поганою мітлою, як колись гнали колісника. Тут вище хтось пише, що буде стояти за свого начальника. Ну, ну, якщо за г*мно стояти то Ви всі розумієто хто Ви є на цьому світі. Грош вам ціна, такі ви працівники, а головне люди. Ця помилка природи (кватирко) прийшов на цю посаду старими, підлими стежками. Аж смердить від нього
Маневичі Показати IP 16 Грудня 2016 15:48
А що більше ніхто не розуміє чому кватирко хоче здихатися Радіона?? тоді я вам розповім: це все через те , що кватирко заставляє здавати дань з бурштину і кожен місяць суми ростуть а Радіон відмовився займатися такою злочинною діяльністю і тому став не вигідний кватирку... почекайте ще трошки часу і про це будуть писати всі ЗМІ і прокуратура, факти накопичуються і все скоро стане на свої місця!!!
коханка Показати IP 16 Грудня 2016 16:03
кватирка не займайте ! він хороший полюбовник і людина ! А ліс ще виросте!
кватирка до коханка Показати IP 16 Грудня 2016 20:12
Дякую мила, обіцяю якшо остануся - всім коханкам по кіндеру і жипу .... за підтримку!
Луцьк Показати IP 16 Грудня 2016 21:22
Бездарі . Свободівців усунули від корита, ось в чому вся проблема. Вітів накрав стільки грошей за час " правління" попереднього начальника управління від довбаноі свободи, що вам всім і Кватиркові разом не снилося. Коли наш нарід вже прозріє?
ЛУЦЬК до Луцьк Показати IP 17 Грудня 2016 01:33
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus