USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кревську офіційно представили на новій посаді

12 Грудня 2016 15:24
Офіційне представлення нової голови Іваничівської РДА відбулося сьогодні, інформує газета Колос Район.

"12 грудня в сесійній залі Іваничівської районної ради голова Волинської ОДА Володимир Гунчик представив голову районної державної адміністрації Лілію Кревську і вручив їй посвідчення, підписане Президентом України", - йдеться у дописі.



Нагадаємо, Головою Іваничівської РДА призначили Лілію Кревську. Відповідне розпорядження 1 грудня підписав президент Петро Порошенко.



Екс-заступник начальника управління освіти Луцької міської ради Лілія Кревська перемогла в конкурсі Національного агентства України на зайняття вакантної посади державної служби.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини раніше, екс-чиновницю мер ЛуцькаМикола Романюк двічі звільняв з посади, після чого чиновниця попросила прокурора Волині перевірити Романюка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
хм Показати IP 12 Грудня 2016 15:28
живе в Луцьку, а на роботу їздитиме аж в Іваничі? Це як? Навіть автобусом дорогувато буде.
сумна Показати IP 12 Грудня 2016 15:30
Співчуття Іваничівцям, за що їх так? :(
Андрій до сумна Показати IP 12 Грудня 2016 16:23
Душить жаба!!!
Коля Показати IP 12 Грудня 2016 17:16
Я її не знаю, але її боротьба з маразмом і самодурством надихала мене і змушувала повірити в силу добра!
далеко Показати IP 12 Грудня 2016 17:56
піде як катря ващук! якби не заява в прокуратуру на романюка то так би й сиділа в депутатах!
Активіст до далеко Показати IP 12 Грудня 2016 20:05
Пізнувато їй йти по стопах Ващук. Вік не той.
Мойша Показати IP 12 Грудня 2016 18:38
Я знаю звідки дують вітра, але волиняки х...р взнають.. Шукайте коріння у Марчука
романюк зятя хрестив Показати IP 12 Грудня 2016 20:03
не хіло12 грудня 2016 19:42 Відповісти IP: 46.119.149.--- Вірність путлеру Сьогодні, 19:34 - Відповісти 0 В училище під час ревізії завітав МАГ маразму і самодурства , мольфар Волинської освіти - сан санич ткачук , воно дождеться , що батьки скалічених таким навчанням дітей , винесуть непотріб на вилах... клерк ткачук постійно знаходиться на грані між порядком і хаосом він видасть любий факт в такому ракурсі який потрібен ... звихроб овсянніков за бабло кришує : торгівлю наркотиками,наркоманію в бурсі та проституцію малолітніх ; п*янство ; бандитизм серед бурсацької шпани : - ЦІЛЕНАПРАВЛЕННО ЗНИЩУЄТЬСЯ МОЛОДЕ ПОКОЛІННЯ ... циніки з магом і шефом відразу визначились . Лекцію про шкоду від вживання алкоголю наркотичних та токсичних речовин прочитає михальський ф. і. - постачальник спирту в бурсу ... ревізори пішли на співпрацю з тими кого перевіряють ... МАГ надає ЦУ/ цінні указівочки / . Через призму мольфара новий шеф пізнає фундаментальні основи освітянського аферизму , міри до своїх "помічників" не приймає . В результаті *цвіте терен* , учні в реанімації від спожитого; Кайфуємо під час уроків і в нічний час ( Є з кого брати приклад , ...) ,звірське п*яне побиття учнів кришованими учнями *під кайфом* ... Аркадій Помідор щоденно здає інформацію про директора училищним угрупуванням; директору про працівників училища ; угрупуванням про угрупування протилежного табору ... Є призвища посадовців в кожного з паразитів з ОДА , з управління ОіН , з ЛВПУ яких влаштовує гнидство доноси ... вони про все це знають , але вдають видимість , що все ХАРАШО і всі патріоти України . Насправді вся ця братва робить солідну послугу путлєру.
Цікаво Показати IP 12 Грудня 2016 21:14
Давно спостерігаю за нею, за тим , як вона самотужки в судах дрюкнула романюківське кодло. Романюку буде не вистачати її. Ось він і зайнявся управлінням архітектури.
Правда Показати IP 13 Грудня 2016 11:32
Дур_к ти Коля.Вона це бажання грошей і влади любою ціною.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus