USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Кримінальний авторитет та кумир порохоботів «Нарік» отримав нагородний пістолет від Полторака у 2017

11 Січня 2019 19:50
Бізнесмен Олександр Петровський (Налекрішвілі), відомий також як лідер організованого злочинного угруповання на прізвисько «Нарік», має нагородну зброю від міністра оборони України.

Про це повідомляється у статті Юрія Бутусова на сайті Цензор.НЕТ, передає УНІАН.

«Згідно з наявною інформацією, 20 жовтня 2017 року на Петровського було оформлено нагородний пістолет «Glock 17» від міністра оборони України Степана Полторака», – йдеться в повідомленні.

Крім цього, 24 серпня 2017 року Петровський був нагороджений відзнакою Президента України «Хрест Степана Мазепи».

«Цього ж дня на 5-му каналі, що належить Петру Порошенку, вийшов фільм про Петровського, де журналісти чомусь жодним чином не згадали слова Генерального прокурора Юрія Луценка та голови СБУ Василя Грицака, які називали Петровського-Налекрішвілі представником злочинного світу», – додає Бутусов.

Зокрема, у 2011 році Луценко заявляв, що Петровський, відомий у певних колах під прізвиськом «Нарік», проходив за матеріалами МВС як лідер організованого злочинного угруповання. Пік активності цієї ОЗГ припадав на період 2000-2004 років. У 2005 році він залишив територію України, низка членів його угруповання були затримані, а сама група була фактично розгромлена.

Бутусов також зазначає, що правоохоронні органи розглядають Петровського не як «колишнього» «авторитета», а як «чинного».

Нагадаємо, Олександра Петровського помітили під час молебню в храмі Різдва Пресвятої Богородиці Православної церкви України у Дніпрі біля президента Петра Порошенка. Після публікації фото у соцмережах піднялася хвиля дописів на захист Петровського. Зокрема, «порохоботи» почали завзято виправдовувати «Наріка» тим, що він є одним з найбільших меценатів української церкви, і взагалі нібито вкладає гроші в Україну, а не проти, тому його попередні «гріхи» можна «списати».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 11 Січня 2019 20:03
Петро таких любить!
Комісар Жибер Показати IP 11 Січня 2019 20:49
Сподіваюсь ліцензію на відстріл інакокомислящіх йому теж завчасно видали...((((
анонім Показати IP 12 Січня 2019 09:13
свій серед своїх
серж Показати IP 13 Січня 2019 16:14
щоб було чим застрелитись,коли прийде час

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus