USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Купити житло в «Інвестора» дешевше, ніж орендувати*

10 Жовтня 2017 17:51
Замість того, щоб орендувати житло за 5 тисяч гривень щомісяця, можна придбати його і платити від 3,5 тисячі гривень на місяць. Таку унікальну пропозицію для ринку житла надає на Волині провідна будівельна компанія «Інвестор» спільно з «Кредобанк», який має європейські інвестиції.

Презентували програму кредитування в Луцьку у конференц-залі готелю «Україна» 10 жовтня.

ОРЕНДУВАТИ ЖИТЛО НЕ ВИГІДНО, ДЕШЕВШЕ ЙОГО КУПИТИ

Директор будівельної компанії «Інвестор» Андрій Разумовський каже, що програму доступного житла підготували для того, аби мрія лучан про власне житло могла реалізуватися.

«Ми довго думали і працювали над тим, як зробити нашим клієнтам купівлю житла доступною. І зрозуміли, що іпотечне кредитування буде хорошим рішенням. Відповідно підписали угоду із «Кредобанк», який на сьогодні є одним із найбільших банків. Строк кредитування пропонуємо від 5 до 20 років, аванс біля 30%. Платіж за однокімнатну квартиру буде приблизно від 3,5 тисячі гривень щомісяця. Це дешевше, ніж оренда житла в Луцьку. Орендувати житло не вигідно, вигідніше купити його у нас», - розповів Андрій Разумовський.
Та додав, що цей проект започаткує розвиток іпотеки на Волині.

«Якщо не ми, то ніхто цього не зробить. А дана програма породжуватиме конкуренцію. Відповідно, з кожним роком відсоткова ставка кредиту буде зменшуватися й усі ми будемо жити в розвиненій європейській країні», - каже Андрій Разумовський.
УНІКАЛЬНА ПРОПОЗИЦІЯ ДЛЯ ВОЛИНЯН – РУШІЙНА НОВАЦІЯ НА УКРАЇНСЬКОМУ РИНКУ

Регіональний директор ПАТ «Кредобанку» Катерина Фурманюк вважає, що те, що зробили на Волині, буде прикладом й для інших регіонів, адже презентований проект дає можливість вирішити проблему з придбанням житла для молодих сімей.

«Усі кризи та війни рано чи пізно закінчуються. А процес придбання житла молодими сім’ям в Україні завжди був проблемою, вирішення якої ми й пропонуємо. З нашим партнером «Інвестор» ми створили унікальну пропозицію на ринку України. Сьогодні державні банки пропонують середню ставку 18-19 відсотків і вище. Наша іпотека дає змогу вчителям, лікарям, військовим отримати власне омріяне житло. Перший рік власник нової квартири матиме акційну 10% ставку, другий та третій рік матиме ставку 17%, а четвертий рік і наступні ставка буде в діапазоні 16%. Враховуючи рівень інфляції в країні на рівні 16%, фактично, це не те що нульовий, але дуже ефективний та дешевий кредит», - розповідає Катерина Фурманюк та наводить приклад.
«Якщо кредит 600 тисяч гривень, то максимальний платіж становитиме від 7 тисяч гривень. Якщо кредит 300 тисяч гривень, то середньомісячний кредит становитиме приблизно від 3,5 тисячі гривень. Ми враховуємо дохід членів сім’ї, враховуємо й поручителів – усе в індивідуальному порядку. Як показує практика, зарплати щороку ростуть й більшість клієнтів виплачує всю суму за 5-7 років», - додає Катерина Фурманюк.

Чому банкіри обрали для співпраці саме компанію «Інвестор», пояснюють так: «Це прогресивна компанія, яка динамічно розвивається. Також їхнє житло цікаве, неординарне, комфортне, якісне та сучасне. Компанія «Інвестор» зарекомендувала себе як надійна та перспективна».

Варто зауважити, що всі кредити надаються в гривнях. Більше того, відсоткова ставка, яка зазначається в договорі, є фіксованою на весь термін кредитування й не змінюватиметься в залежності від коливання курсу долара. Також погасити кредит можна завчасно без додаткової за це плати.

ПРОГРАМА ЗАДЛЯ КОМФОРТУ КЛІЄНТІВ «ІНВЕСТОР»

Нова пропозиція, розповідає Андрій Разумовський, діятиме в Луцьку та Ковелі.

«За оренду однокімнатної квартири у центрі Луцька в новобудові необхідно сплачувати щомісяця 5,5 тисячі гривень. За двокімнатну орендар братиме 6-7 тисяч гривень. То який зміст орендувати квартиру, якщо можна сплачувати щомісяця у кредит від 3,5 тисячі гривень, але вже за власне житло. Враховуючи інфляцію, це, фактично, є подарунком. Зауважу, у нас не виникає складнощів із продажем, адже, зазвичай, більшість об’єктів вже продані ще до здачі їх в експлуатацію. Але це потрібно нашим клієнтам.

Звертаю увагу на те, що кредит надається в гривні. Відтепер молоді сім’ї зможуть здійснити свою мрію та придбати власне помешкання у житлових комплексах «Юпітер» та «Cупернова» у Луцьку чи в житловому комплексі «Парковий квартал» у Ковелі», - говорить Андрій Разумовський.

Та додає, продаючи об’єкт, «Інвестор» резервуватиме кілька десятків помешкань саме для продажу під іпотеку.

Для того, аби оформити кредит, потрібно мати паспорт громадянина України, ідентифікаційний код, довідку про офіційні доходи та звернутися в будівельну компанію «Інвестор» за адресою місто Луцьк, вулиця Коперника,13в, телефон 096 030 20 10.

Також можна звернутися за консультацією у відділення «Кредобанк» за адресою місто Луцьк, вулиця Лесі Українки 28а, телефон 0332 77 65 11.
«ІНВЕСТОР» ПРОПОНУЄ ДОДАТКОВІ АКЦІЙНІ ПРОПОЗИЦІЇ

«У нас зараз здаватимуться будинки і є 5 двокімнатних квартир площею 65,17 метра квадратних, які ми пропонуємо придбати за фіксованою ціною - 740 тисяч гривень. До кінця року вони будуть здані в експлуатацію, знаходяться в ЖК «Супернова». Помешкання гарні, сонячні, виходять на південну сторону. Вони всі в одному місці, в трьох будинках, які поряд», - наголошує Андрій Разумовський.
Акційних квартир лише 5, тому варто поспішати, адже помешкання розташовані в районі вулиць Львівської та Потебні, поруч ботанічний сад та мальовничі береги Стиру, а до центру міста – менше двох кілометрів. Просторе планування, креативна робота дизайнерів, ретельно продумана інфраструктура - це стиль компанії «Інвестор», яка дарує комфортне та якісне житло.
І вже традиційно, «Інвестор» дарує покупцю готовий сучасний дизайн квартири.

Спеціальна програма відтермінування з вигідними умовами купівлі готових квартир діє в ЖК «Юпітер» (Луцьк) та ЖК «Парковий квартал» (Ковель).

«Це зручно, адже поки власник помешкання робить ремонт, вселяється, то ще має час, аби поетапно оплачувати квартиру і це без сплати жодних додаткових відсотків», - пояснює Андрій Разумовський.

Щоб отримати відстрочку, потрібно внести половину вартості квартири.

Для прикладу: 3-кімнатна квартира площею 106 кв.м в «Юпітері» коштує 1 169 520 гривень, при сплаті першого внеску 584 760 гривень решта суми розбивається на 12 або 24 місяці залежно від побажання клієнта.
Компанія «Інвестор» не лише продає доступні квартири, а й здійснює мрії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анатоль_ Показати IP 10 Жовтня 2017 19:39
Людоньки! Шош то коїться! Так дешево! Цеж копійки! Бігом отримуємо зарплати та всі купувати!
Вася до Анатоль_ Показати IP 11 Жовтня 2017 16:10
Побудуй дешевше і продай ло?ара, можеш собі в мінус.
інвестор до Вася Показати IP 30 Жовтня 2017 12:31
вася!ти реально вася!
Стара лоша Показати IP 10 Жовтня 2017 19:41
Знiмаю в новобудавi однокiмнатну з ремонтом за 3500 з комунальними!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus