USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Квіти і солодощі-для жінки, яка потрапила у ДТП через велосипедистів

26 Листопада 2013 17:43
Волинські міліціонери привітали із другим днем народження жінку, яка через велосипедистів, ціною свого життя, потрапила у ДТП, - повідомили у прес-службі волинських правоохоронців.
Начальник медичної служби військової частини 1141 внутрішніх військ МВС України Олександр Картавий і командир взводу спеціальної роти судової міліції «Грифон» УМВС України в області Роман Хлистік, які врятували життя Оксані, навідалися до неї в гості.
Чоловіків у формі жінка зустрічала разом із донькою Настунею, а вони своєю чергою подбали про квіти для мами та солодощі для малечі.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЖІНКА, ЯКУ КИНУЛИ ПОМИРАТИ ПІД БУСОМ, ПОГОДИЛАСЬ НА ІНТЕРВ'Ю
«Коли я зрозуміла, що потрапила у ДТП, відкрила очі то побачила, що навколо темно. Ліс, зорі, тишина і сильна кровотеча. Стало страшно. Я кликала на допомогу. Поруч проїжджали автомобілі, але ніхто не зупинявся. Тоді я лежала і думала: «Що далі? У мене ж сім’я, дитина…». А потім почула людські голоси і побачила над собою дві постаті», – пригадує Оксана.
Правоохоронці саме прямували в Любомльський район на пошуки дітей, які заблукали в лісі й помітили в кюветі перекинутий бус. Зупинилися, підійшли і помітили, що під мікроавтобусом лежить жінка.
«На ній лежало розбите лобове скло, обличчя і тулуб були у крові, рука неприродно вивернута», – розповів Роман Хлистік.
«Діставши жінку з-під автомобіля, ми почали надавати їй першу медичну допомогу: зупинили кровотечу, наклали шину і вкололи знеболювальне. А потім зупинили мікроавтобус і відвезли в лікарню», – розповів Олександр Картавий.
Нині Оксана приходить до тями після пережитого і кількох операцій. «Коли я помітила перед собою велосипедистів, точно знала, що на людей не поїду, бо не зможу із цим жити. Почала гальмувати і перекинулася. У результаті вони залишили мене помирати, не відгукнулися на мої прохання про допомогу. Лише завдяки Богу і правоохоронцям я не загинула. Відтепер у мене два дні народження: у липні та в жовтні», - розповіла жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Моя хата Показати IP 26 Листопада 2013 21:20
Все добре, що добре закінчується. Хай всім щастить.
Ирен Показати IP 27 Листопада 2013 09:29
Щось дуже багато уваги приділяєте цій багатій підприємливій жіночці. І фотки, і репортажі.Вона ,що піариться на своєму горі,чи чи ментів піарить.Не цікаво .Чи хояче,щоб усі її побачили,кому вона потрібна.Хай просить Бога,що жива осталась.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus