USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.65 9.85

Лежачі поліцейські, майданчики та тротуари: з лучанами обговорили ремонти дворів

7 Червня 2018 23:09
Роботи із благоустрою Луцька тривають. Зокрема, вже з понеділка розпочнеться капітальний ремонт прибудинкової території багатоквартирних будинків на вулиці Кравчука, 22, 24 та проспекті Соборності, 29, 31.

Відтак, на зустріч із їх жителями сьогодні завітали радник міського голови Ігор Поліщук та директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, повідомляють на сайті міськради.

Під час зустрічі небайдужі лучани висловили свої пропозиції та зауваження до комплексу запланованих робіт. Зокрема, неодноразово згадувалось про незадовільний стан прилеглої до будинку на вулиці Кравчука проїзної частини, проблему стоку дощової води та паркування автомобілів.

Своєю чергою, представники міської влади уважно вислухали та заспокоїли жителів згаданого будинку. Питання пожвавленого руху автомобілів по прибудинковій території було вирішено залагодити шляхом встановлення лежачих поліцейських, а спеціальне підвищення тротуару дозволить запобігти паркуванню автомобілів прямісінько під вікнами житлового будинку.

«Буде обладнано дитячі та спортивні майданчики, встановлено LED освітлення та проведено ремонт дорожнього покриття. Сьогодні, ми провели збори з людьми та вислухали їх пропозиції і зауваження, аби все врахувати ще до початку робіт», - розповів Ігор Поліщук. Та додав, що на капітальний ремонт двору на вулиці Кравчука, 22, 24 буде виділено близько 4 млн гривень

Схожі роботи заплановані також і на проспекті Соборності, 29, 31. Тут планують розширити проїзну частину, викласти тротуари та доріжки бруківкою, встановити нове світлодіодне освітлення а також дитячі та спортивні майданчики. Бюджет ремонту – 6 млн грн. Тендер виграла компанія «Луцькавтодор».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ната Показати IP 8 Червня 2018 00:50
Умніца Поліщук
лучанка до Ната Показати IP 8 Червня 2018 08:55
лежачі поліцейські треба біля кожної школи і біля ліцею на Вишкові. А де у дворах (хімчистка "Чайка" та інші) де черга машин на ремонтні роботи, то хай той шиномонтаж ремонтує дворову територію
& до Ната Показати IP 8 Червня 2018 13:55
Умніцу для л*хів
Смл Показати IP 8 Червня 2018 11:24
Ще плюс молоді 17б, 19 подивився там страшно дорога 30років не ремонтували дорогу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus