USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Ліфти у Луцьку мають перевірити до 1 жовтня

19 Вересня 2017 16:19
Виконавців послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту ліфтів зобов’язали перевірити усі ліфти у Луцьку, які відпрацювали довше 25 років, до 1 жовтня.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні виконувача повноважень міського головиГригорія Пустовіта «Про обстеження та діагностування приладів безпеки ліфтів житлових будинків».

«З метою запобігання виникненню аварійних ситуацій при експлуатації ліфтів, що можуть привести до загрози для здоров'я та життя мешканців міста, виконавців послуг з технічного обслуговування та поточного ремонту ліфтів зобов'язано до 1 жовтня 2017 р. провести обстеження ліфтів, які відпрацювали граничний термін експлуатації 25 років та більше. Інформацію про результати обстеження та технічний стан ліфтів буде надано департаменту ЖКГ міської ради до 3 жовтня 2017 р.», - йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, за станом на 14 вересня у Луцьку вимкнули майже 60 ліфтів.

Це стало оперативною реакцією на трагічний випадок, який стався в м. Луцьку в одному з багатоквартирних житлових будинків на пр-ті Молоді. Внаслідок технічної несправності ліфту 28-річна жінка на 3-ому поверсі опинилася між кабіною і шахтою, що призвело до непоправних наслідків. Напередодні трагедії фірма «Волиньліфт» не провела обов’язкову перевірку технічного стану ліфта після проведення капітального ремонту.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, капітальний ремонт ліфтів планують здійснювати за кошти міського бюджету та мешканців багатоповерхівок: лучани профінансують 30% вартості ремонту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Коля Показати IP 19 Вересня 2017 17:44
А може треба не тоді вже коли людина загине а раніше свою роботу належно виконувати?!!!!І кого покарали за трагічний випадок ?????Прошу ВН повідомити все і хто покараний хто винен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus