USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лікар підтвердив, що Пашинський обманув у своїх свідченнях

3 Січня 2017 15:31
Нардеп від Народного фронту Сергій Пашинський обманув, коли розповідав свою версію стрілянини у чоловіка, повідомляє Обозреватель з посиланням на джерело.

Під час допиту лікар, який оперував постраждалого В'ячеслава Хімікуса, підтвердив, що на місці перелому у пораненого уламки кістки зміщені вниз від таза. Це підтверджує, що Пашинський вистрілив зверху в ногу Хімікусу, а не з положення лежачи, як нардеп стверджував раніше.

Видання також оприлюднило рентгенівський знімок простреленої ноги Хімікуса. Зважаючи на положення вхідного і вихідного отворів від кулі, можна припустити, що куля «йшла» зверху вниз.
Тому, як зазначило джерело, у слідства виникають вагомі сумніви в довірі до свідчень Пашинського.

Нагадаємо, ввечері 31 грудня голова комітету Верховної Ради з питань нацбезпеки і оборони і депутат від «Народного фронту» Сергій Пашинський прострелив ногу нетверезому чоловіку, який погрожував йому вбивством. Інцидент стався після того, як Пашинський попросив чоловіка увімкнути аварійку на дорозі.

Жертва стрілянини на дорозі під Києвом В’ячеслав Хімікус твердить, що народний депутат застосував вогнепальну зброю не за правилами. Чоловік заявив, що нардеп не здійснював попереджувального пострілу вгору, а цілив у груди і лише завдяки щасливому збігові обставин куля влучила жертві в ногу.

За участю народного депутата від "Народного фронту" порушено кримінальну справу. Випадок з Пашинським розслідуватиме Київська облпрокуратура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
UA Показати IP 3 Січня 2017 17:18
Ганьба народному фронту!!!! Геть хапуг!!! Ау, Гузь, ти де??? Прокоментуй
123 Показати IP 3 Січня 2017 18:55
Робин гуд х*ров, раздал Аваков оружие д*билам....
тиць-здиць Показати IP 3 Січня 2017 19:28
та ні ! не може пашинський брехати. він же депутат! народний. він захищав життя, навіть не своє. його життя належить народові.
Месник Показати IP 3 Січня 2017 20:07
Це ЧМО ще відповість за все,включаючи розстріл майданівців.Горіти йому в пеклі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus