USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Ліквідують управління юстиції на Волині

27 Грудня 2019 15:39
Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 09.10.2019 року № 870 «Деякі питання територіальних органів Міністерства юстиції» ліквідували як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства юстиції.

Як повідомили у пресслужбі Луцької міської ради, нині Головне територіальне управління юстиції у Волинській області перебуває у стадії ліквідації. Натомість функціонує Західне міжрегіональне управління юстиції (м. Львів), яке охоплює Львівську, Рівненську і Волинську області.

Також на конкурсній основі обрано заступників начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.

Так, Семенюк Ольгу Богданівну призначили заступником начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції та Ляшенка Артема Захаровича – заступником начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – начальником Управління забезпечення примусового виконання рішень у Волинській області Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Виконавець Показати IP 27 Грудня 2019 18:04
Нарешті, ми всі цього чекали з нетерпінням!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus