USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Літературно-мистецькі дійства у Луцьку 9-10 березня. АНОНС

7 Березня 2014 13:47
У зв’язку з відзначенням 200-ї річниці від дня народження Тараса Григоровича Шевченка та 153-ї річниці від дня його смерті у нашому місті відбудеться низка заходів. Про це повідомили у відділі інформаційної роботи міської ради

Зокрема, 9 березня о 10:00 біля пам’ятника Т.Г.Шевченкові по проспекту Волі відбудеться акція-флешмоб «Весь світ читає Шевченка».

Об 11:00 -мистецьке свято «Нас єднають думи Кобзаря» та урочисте покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку на проспекті Волі.

Цього ж дня о 12:00 у Волинському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Т.Г.Шевченка заплановано проведення літературно-мистецького дійства «Уклін Тарасові».

Крім того, о 13:00 відбудеться покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченкові у мікрорайоні Вересневе.

Також у цей день відбудуться наступні заходи:
– Літературно-музичне свято «Струни Кобзаревого серця» (Бібліотека-філія №3 для дітей);
– Вистава „Тарас” за п’єсою Богдана Стельмаха (Волинський академічний обласний театр ляльок);
– Святковий концерт «Нас єднає Тарасове слово» (Будинок культури мікрорайону Вересневе);
– Відеомандрівка «Творчість Шевченка у серці» (Бібліотека-філія №3 для дорослих);
– Вистава Юрія Щербака “Стіна”, присвячена життю і творчості Тараса Шевченка (Волинський академічний обласний український музично – драматичний театр ім. Т.Г.Шевченка, камерна сцена).

10 березня о 12:00 відбудеться панахида та покладання квітів до пам’ятника Т.Г.Шевченку на проспекті Волі.
Цього дня у зв’язку з громадською ходоювід Свято-Троїцького кафедрального собору до пам’ятника Т.Г.Шевченку, з 11:40 до 12:00 буде тимчасово зупинено рух транспорту на проспекті Волі.
Запрошуємо лучан долучитися до вшанування світлої пам’яті безсмертного генія та пророка українського народу Тараса Григоровича Шевченка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus