USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лівія готується до тривалої війни, - Каддафі

20 Березня 2011 15:01
Глава Лівії Муаммар Каддафі заявив під час виступу на державному телебаченні країни, що його країна готується до тривалої війни.

Про це пише "Кореспондент".

Він назвав удари сил міжнародної коаліції по Лівії "тероризмом", а також "новою агресією хрестоносців" і "новим гітлеризмом".
"Весь народ Лівії взявся за зброю, щоб захищати свою країну", - заявляє Каддафі.

Він також заявив, що немає ніяких сумнівів у поразці сил західних держав у їх збройній боротьбі проти лівійської армії.

"Нафта не дістанеться США, Великобританії і Франції", - заявив Каддафі і додав: "Ми не покинемо нашу землю і звільнимо її. Диявольська коаліція буде розгромлена".

Відзначимо, що лівійський голова робив це звернення по телефону - його слова транслювало державне телебачення, однак сам лідер Лівії на екрані не з'явився.

Раніше міністерство оборони Лівії розповсюдило заяву, в якій йдеться, що відомство використовує всі військові, а також цивільні літаки для захисту цієї країни.

Нагадаємо, по території Лівії сьогодні були нанесені авіаційні і ракетні удари силами міжнародної коаліції. Це стало наслідком прийняття резолюції Ради безпеки ООН, яка забороняє військовим літакам армії уряду цієї країни літати над її територією.

Раніше лівійська опозиція неодноразово закликала міжнародне співтовариство вдатися до цього кроку, оскільки війська лівійського глави Каддафі неодноразово застосовували авіацію проти формувань опозиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus