USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучанка здобула бронзу на Чемпіонаті України з плавання

5 Листопада 2015 21:02
У Білій Церкві в 25-ти метровому басейні ДЮСШ № 1 завершився Чемпіонат України з плавання на короткій воді.

У престижних національних змаганнях брало участь близько 350 плавців з 14 областей України та міста Києва, - повідомляють у відділі інформаційної роботи міськради.

Команду Волинської області на чемпіонаті представляло вісім спортсменів, вихованців КЗ «СДЮСШОР плавання» Луцької міської ради.

Найкраще виступила вихованка тренера-викладача Олександра Сологуба, майстер спорту України Юлія Смаль. На дистанції 50 метрів брас вона виборола бронзову нагороду, а у дисципліні батерфляй — шосте місце.

Хороші результати у дисципліні вільний стиль показала також майстер спорту України Анна Прибиш (тренери-викладачі Сергій Максимюк і Валентина Санжаровська). На дистанції 200 м лучанка показала сьомий результат, на стометрівці — восьмий, а на п'ятидесятиметрівці — одинадцятий.

На дистанції 200 метрів брас ще один вихованець луцької СДЮШОР плавання, майстер спорту України Антон Смаль (тренери-викладачі Сергій Максимюк і Валентина Санжаровська) показав десятий результат серед тридцяти спортсменів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus