USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучани боялися провокацій 9 травня: на святкуванні - удвічі менше людей

13 Травня 2014 09:25
Лучани остерігалися святкування Дня Перемоги у громадських місцях. На заходи, приурочені святкуванню Дня Перемоги у Луцьку, з’явилось вдвічі менше мешканців міста, ніж у попередні роки.

Про це під час оперативної наради, сьогодні, 13 травня, повідомив Луцький міський голова Микола Романюк.

Так, очільник міста подякував усім, хто, не зважаючи на можливі ризики, взяв участь у заходах до святкування Дня Перемоги. Не оминув увагою й правоохоронців. З його слів, саме завдяки їм у Луцьку можливість певних провокацій звели до мінімуму.

«На жаль, цього року люди боялися неприємних інцидентів, тому на урочистих заходах їх було вдвічі менше, ніж зазвичай. Зокрема, й на меморіалі. Але я щиро сподіваюсь, що наступні Дні Перемоги будемо зустрічати так радісно, як ми це робили до погіршення ситуації в країні», - звернувся міський голова до лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанка Показати IP 13 Травня 2014 09:28
Міський голова, мабуть, не дуже уважний. Бо людей було багато - і молоді, і старших і з дітками. А сіяти паніку і страх для кращого керування заляканими недобре.
друга лучанка Показати IP 13 Травня 2014 09:49
Що неприємно вразило - черги ветеранів біля банкоматів... Чоловік 15 стояли і не розходились, видно чекали грошей, що мали б надійти на картки і так і не надійшли вчасно. Гірко і прикро за таку ситуацію..
У-ух! до друга лучанка Показати IP 13 Травня 2014 11:24
Гроші ветеранам почали надходити ще 28березня,То не пиши про що не знаєш.
лучанин Показати IP 13 Травня 2014 09:55
Паніку сіяли, в першу чергу, нинішні очільники області, які не хотіли, щоб люди прийшли на свято. В них (Пирожок, Пустоцвіт) інше бачення Дня Перемоги - для них це день трауру, і вони хочуть щоб усі сприймали це свято так само - за привозними і насадженими критеріями. Тільки ж, іудушки, самі забули, як святкували цей день, коли це було для них вигідно, фарисейські душі.
Проти Показати IP 13 Травня 2014 10:39
Перший раз бачу таке убоге святкування такого Великого свята. Ця влада робить все, щоб викорінити це свято з свідомості людей і перекроїти його під вигідну для себе позицію. А те що можливі всякі провокації, то це просто залякування людей, і я не здивуюсь що ми можемо більше ніколи не побачити святкової ходи і не почути звуків оркестру.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus