USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучани дивуються, чому їхній двір, попри обіцянки, не ремонтують

28 Жовтня 2016 08:45
Мешканці двору по проспекту Грушевського попри обіцянки міської влади цього року вже не сподіваються на ремонт свого двору.

Про це стало відомо під час пленарного засідання 14 сесії Луцької міської ради 26 жовтня.

Депутат Григорій Пустовіт розповів, що до нього звернулися мешканці будинків по проспекту Грушевського №№ 16, 18, 20. Лучани дивуються, чому прибудинкова території немає у списку дворів, які ремонтуватимуть цього року.

Ще літом під час зустрічі з міським головою, переконують вони, їм пообіцяли заасфальтувати двір, а тепер вони себе не знаходять. Тож просять повідомити, коли їх двір відремонтують.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2016 08:57
Бо двори навпроти ( через проспект ) якраз ремонтують, вони що не бачили? Їхня черга певно ще не дійшла.
Німкеня до Лучанка Показати IP 28 Жовтня 2016 13:26
Вам би Пані Лучанко помічником романюка бути все то ви знаєте(Чи ви і є помічниця його? Пишу його з малої бо не поважаю). А скажіть тоді будь - ласка чому в дворі будинка номер 9 по вулиці Грушевського з1990 року попри обіцянки романюка та інших ремонту не має і не буде??? Ліпше 8.8 млн на вулицю Лесі Українки Закопати і відмити, а ще згадала 5млн вул Кривий Вал яка є історичною часткою нашого міста. Де можна оглянути недобудоване приміщення Візового центру , поруч декілька секондів, шикарну пошту і столовку берізка по одній стороні а спускаючись нижче там взагалі за музичною школлою "барокко" суцільне, по іншу сторону вулиці Лесі Українки офіси, секонд і готель і спуск в парк, який давно мав би бути розчищеним і стати відпочинковою зоною, а ні теперечки будемо мати ЖИТЛОВИЙ КВАРТАЛ з виходом на прекрасний краєвид болота, зарослів, ще юрського періоду і тонкий сморід з нерозчищених каналів))) ТАк скажіть які туристичні маршрути проходять по вулиці Кривий Вал , окрім памятника Святого Миколая? Дуже правильно говорив хтось з Укропу, який доречі вам як кістка в горлі))) , що ліпше би 200 дворів поремонтували і от тоді люди би подякували. Чекаємо нових схем від нашого мера , лиш юридично не можна розбивати вартість замовлення і дрібнити його , щоб уникнути тендерної закупівлі. PROZZORRO))) Гарного всім дня. PS/ Те що роблять наші міські начальники це щось неймовірне, тому 95 квартал не дивлюсь))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus