USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лучани лузають насіння, «як російські бабусі під берізкою»

8 Квітня 2014 09:40
Лучанам справедливо «закидають» неохайність. Так, комунальники змушені постійно «воювати» з мешканцями міста, які не прибирають після себе сміття.

Про це під час оперативної наради у стінах мерії повідомив перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

На думку чиновника, перш за все, потрібно навести лад у парку 900-річчя Луцька. З таким дорученням він звернувся до комунального підприємства «Парки та сквери міста Луцька».

«Слава Богу, що в цю неділю було холодно і на території парку не смажили шашлики. Я не бачу в цьому нічого поганого, якби люди не залишали після себе гори сміття. Хіба не можна зібрати після себе побутові відходи у торбинку та винести на смітник? За 260-ма тисячами лучан міська влада не може прибирати», - наголосив він.

Також посадовець зазначив, що у центрі міста, біля годинника, сидять молоді люди, які лузають насіння й кидають під ноги відходи.

«Як російські бабусі під берізкою. А тим часом, це – центр міста. Ходить міліція і жодного зауваження! І що виходить? Молоді люди навіть не здогадуються, що є порушниками громадського порядку», - сказав Святослав Кравчук.

Окрім цього, він запропонував не лише правоохоронцям, а й звичайним свідкам «свинства» робити зауваження порушникам:

«Ви усі повинні робити зауваження і казати людям, що вони чинять невірно. Бо доведеться брати мітли до рук усім. Хочете жити в чистому місті, то не смітіть!» - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
лучани Показати IP 8 Квітня 2014 09:41
Робити зауваження це є функція міліції.
23434 Показати IP 8 Квітня 2014 09:47
За 260 тисячами лучан міська влада не може прибирати», - наголосив він. А гроші брати за прибирання - може
А я можу Показати IP 8 Квітня 2014 10:19
Як ви не можете прибрати то на НЕ потрібна така влада! Нам потрібні ті які можуть прибрати за наші гроші наше місто!
Думка Показати IP 8 Квітня 2014 11:02
Я Кравчука не дуже поважаю,але зараз він правильно каже.Важко за собою все зібрати і винести до смітника.Люди схаменіться!Чисто не там де прибирають,а там,де не смітять!
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 11:06
Та ви собі не представляєте як засирають деякі спальні райони, наприклад біля того ж стадіона, здавалось би новобудови, зажиточні люди, а гадять...
Анонім Показати IP 8 Квітня 2014 11:07
Шо ти там платиш, не сміши мене.
Думка до анонім Показати IP 8 Квітня 2014 11:20
Ага зажиточні!В них життєве кредо.Моя хата скраю,я нічого не знаю!
Я Показати IP 8 Квітня 2014 11:40
у нас все порівнюється з російськими бабками... берізками... наше місто теж вони засрали.. скільки вже можна... За окошком дождь и град. Это Путин виноват! Кошка бросила котят - Это Путин виноват, Зайку бросила хозяйка - Кто виновен, угадай-ка! Вот кончается доска У несчастного бычка, Наша Таня громко плачет - Рядом Путин, не иначе! Свет погас, упал забор, У авто заглох мотор, Зуб здоровый удалили Иль залез в квартиру вор, Не понравилось кино, Наступили вы в говно… У любого катаклизма Объяснение одно… Знает каждый демократ - Это Путин виноват! Кто вчера в моём подъезде Лифт зассал до потолка? Мне, товарищи, поверьте- Это Путина рука! Я поймал по пьяни «белку» - Это Путина проделки! Куча под столом говна. Это Путина вина! Засорился унитаз - Это Путина приказ, Накидал туда бычков, Воду слил - и был таков! По ночам бельё ворует, Стёкла в нашем доме бьёт. Пьяным во дворе танцует. Это Путин - обормот! Нет спасенья от злодея! Матом пишет на стенах, Изломал кусты в аллее. Это Путин - ох и ах! Либерала дождик мочит - Путин весело хохочет. Затопило вашу дачу? - Это Путин, не иначе! Вас гроза в пути застала? То рука Кремля достала. Холод, ветер, снегопад - Снова Путин виноват. Сносит крышу ураганом? - Это Путин мстит баранам. Шторм, цунами, наводненье? - Это Путин, без сомненья! Ливень, оползень, циклон - Виноват конечно он Сель, лавина, камнепад? - Ясно: Путин виноват! Смерч, тайфун, землетрясенье - Нет от Путина спасенья! В темя клюнула ворона? - Это -юный друг ОМОНа. Пчелы, осы жалят вас? - Это путинский СпецНаз. Видишь этого шмеля? - Он на службе у Кремля! Если верите в такое - Это просто паранойя! Источник За окошком дождь и град. Это Путин виноват Стихи и Проза http://stixpro.ru/news/za_okoshkom_dozhd_i_grad_ehto_putin_vinovat/2014-03-10-1926#ixzz2yHZ1aHFU При копировании материала. Ссылка на сайт http://stixpro.ru/ обязательна
До я до Я Показати IP 8 Квітня 2014 14:32
Прикольний вірш. Згодиться як гімн для деяких горе патріотів, для яких любов до України починається з ненависті до Росії...
кравчуку Показати IP 8 Квітня 2014 13:11
"Як російські бабусі під берізкою" Дуже, Славку, тонко відчуваєш момент, коли можна пропіаритися і зробити славу путріота. А наші баби не сидять під калиною і не лузають?
До кравчуку до кравчуку Показати IP 8 Квітня 2014 14:31
Дійсно, і до чого тут російські бабки? Буває сидить хлопець з дівчиною в парку на лавці, і прямо під себе насіння лузають. Ех.. Це ж наскільки романтичніше у смітті спілкуватись...
Юлія Показати IP 8 Квітня 2014 13:35
Я зробила зауваження одній жінці, яка лузала насіння. Відповідь була: "Не подобається - відійдіть!" На мою думку, варто спочатку розповісти людям (особливо тим, хто недавно приїхав із села) про необхідність дотримуватися чистоти на вулицях. Потім - уже вживати жорсткіших заходів - наприклад, громадські роботи з прибирання сміття.
Я до Юлія Показати IP 8 Квітня 2014 14:34
А що тут роз"яснювати. Розвісити плакати: смітити забороенно. Міліції в нас достатньо. Хай ходить штрафи виписує. От і поповнення в бюджет. А ще добре щоб за нецензурну лексику штрафували... Тоже вже дістали.
я до Юлія Показати IP 8 Квітня 2014 17:47
я з села.... як ви кажете полішучка... живу в Луцьку з 94 року....ну приміром... сміття не кидаю... все ношу в дамскій сумочці... Це не від села залежить..... а ВІД ВИХОВАННЯ)))) живу в центрі.... ви хочете сказати піісля свята 24 серпня... село вам місто засирає.. ( ні село трудиться в серпневі дні..). ні то некультурні міщани.... які вишиванки на себе повдягають... а папірець..до найблищого смітника донести не може

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus