USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани передали допомогу українським військовим у Криму

13 Березня 2014 22:21
Всього за півдня небайдужі лучани зібрали 80 кілограмів продуктів харчування та інших необхідних речей. Усе це відправили українським військовим у Криму.

Нагадаємо, через блокування військових частин у Криму російськими спецпризначенцями, чимало солдатів залишились майже без продуктів та предметів першої необхідності. Дізнавшись про це, лучанин, який вже декілька років проживає на території кримського півострову, закликав земляків допомогти українським силовикам.

Організатори акції просять не називати їх імен, але з радістю розповідають, що за короткий період часу на заклик про допомогу звернулось чимало небайдужих. Здебільшого, люди передавали крупи, консерви та продукти, які можуть зберігатись тривалий термін.

Молода пара розповіла, що коли на ринку дізнались, куди збираються передавати допомогу, то зі слізьми на очах віддали продукти безкоштовно.

Ініціатори акції зазначають, що далеко не у всіх людей була можливість приїхати і привезти продукти самотужки, тому дехто просто передавав гроші. За них українським військовим купили засоби гігєни, шкарпетки, цигарки, шоколад, тощо. Зі слів «луцького» кримчанина, самі ці продукти зараз у найбільшому дефіциті у частинах. Також, переказом відправили у Крим 3000 гривень – там за ці кошти військовикам придбали 12 підстанцій, рації та іншу необхідну техніку. Ще 350 - поклали до продуктів.

Посилка вагою у 84 кілограми у Крим передали кур’єрською службою. На місці її забрали місцеві активісти, які в той же день розвезли допомогу по заблокованих частинах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джулія Показати IP 14 Березня 2014 09:34
А якою саме службою? "Нова пошта" відправлення в Крим не приймає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus