USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани платять за фіктивні вікна. Банк у долі з шахраями?

25 Червня 2014 17:48
Сотні лучан стали жертвами шахраїв, які пообіцяли встановити дешеві вікна та двері, та після оплати послуг не надали. Міліція ніяк не впливає на вирішення питання.

Про це стало відомо під час 61 чергової сесії Луцької міської ради сьогодні, 26 червня.

Зокрема, депутати розповідають про те, що фірми пропонують лучанам за акційними цінами встановити недорогі металопластикові вікна та двері. Укладають відповідні договори. Щоб оплатити ці послуги, пропонують оформити кредит у одному й тому самому банку.

Коли клієнти оформлюють кредит, а гроші переводяться на рахунки фірм, про угоду виконавці робіт забувають. Вікна і двері після оплати ніхто не встановлює, а люди мусять сплачувати кредит.

Та правоохоронці виправдовують підприємців, які розповідають про складне матеріальне становище бізнесу. У міліції відмовляють у відкритті кримінальних справ, або не знаходять складу злочину.

Тому з цією ситуацією просять розібратися прокуратуру міста Луцька. Відповідний депутатський запит до прокурора Луцька депутати підтримали.

Як повідомляло сьогодні Інформаційне агентство Волинські Новини, у Луцьку орудує квартирна шахрайка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ПП вікна Показати IP 26 Червня 2014 10:44
Та правоохоронці виправдовують підприємців, які розповідають про складне матеріальне становище бізнесу еее!! ви що таке пишете?? шахраї мають відповідати по закону!
Анонім Показати IP 26 Червня 2014 11:20
просто у п-ця договір із одним банком, от і всі оформляють кредит у одному банку. Інший банк тому п-цю кредит не надасть, та як немає договору. А журналістам аби роздути.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus