USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Лучани з битами проганяли відпочиваючих із ставків

28 Травня 2014 11:43
Лучани, помешкання яких знаходиться біля ставків на вулиці Ковельській, кидались із битами на відпочиваючих, які розмістились на узбережжі, погрожуючи їм розправою.

Про це під час засідання 60-ї сесії Луцької міської ради повідомив член депутатської групи «Новий Луцьк» Петро Савчук.

З його слів, два дні тому йому довелось бути «миротворцем» на цій території, адже люди із прилеглих до водойм будинків вирішили прогнати відпочиваючих та рибалок із допомогою бит.

Тому, обранець громади попросив Луцького міського голову Миколу Романюка підняти на сесії питання стосовно посиленого патрулювання рекреаційної зони на Ковельській у вечірній час та внести «проблемні» ставки до маршруту патрулювання правоохоронців.

Народні обранці підтримали такий запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
віталік Показати IP 28 Травня 2014 11:49
Незрозумів. Якого милого відганяли відпочиваючих? Чиї ставки???
п до віталік Показати IP 28 Травня 2014 12:16
ПС выполняли заказ крутеликов.
А до віталік Показати IP 28 Травня 2014 12:42
а чому міліція ніяк не реагує і не розслідує? ті ставки і прилегла до них територія, то чиясь приватна власність? якщо ні, то по якому праву проганяли ще й з нанесенням тілесних ушкоджень? Це до такої правової європейської держави ми йдем? З такими методами, поняттями та культурою тільки в тайожному союзі місце.
скоро Показати IP 28 Травня 2014 12:35
скоро без биты и из дома не выйдешь... мы здобулы...
Спостереження Показати IP 28 Травня 2014 14:04
Думаю уже всі лучани зрозуміли що ПС здатен лише з битами та зброєю воювати з мирним населенням та чинити рекет та інші протиправні дії. Жоден з них не рветься на Схід. Пора вже заборонити його беспредел.
ааа до Спостереження Показати IP 28 Травня 2014 15:09
підтримую
Корінний лучанин Показати IP 28 Травня 2014 15:58
Смішні та недолугі коментарі. Пишуть як з бодуна, кому що ум "взбреде". При чому тут ПС, при чому тут міліція. Ці ставки знаходяться в Кучкарівці, існують вже давно із 60-х років.Зараз вони в запущеному стані. Були власністю рибгоспу. Там розводили рибу в основному-карп. Ставки колись чистили, косили вдорослі(була техніка для цього) і т. інш. Була колись і охорона(сторожі із рушницями), була і хатинка(і є зараз) для сторожа і робочих. А до ставків були прилеглі городи мешканців. Ставок і городи розділяв спеціально виритий рів по периметру. А біля ставків (район поліклініки №3), були такі лужки, де завжди відпочивали люди, купалась дітвора. Влітку завжди там повно дітвори. Тепер все занепало." Нет уж дней тех светлих боле..." Кожен власник наблизив свій город до ставка і зробив собі " южный берег Крыма". Кучкарівські ставки - це ціла мереж водойм із дамбами , яка тягнеться від вул Володимирської аж до Стиру. Це також питання до міськради Луцька по наведенню там порядку на цих водоймах. Це питання просто пущене на "самотік". Люди там по звичці ходять на ці ставки.
ViFi до Корінний лучанин Показати IP 28 Травня 2014 16:24
то в тебе комент точно з бодуна - багато тексту,а смислу нуль. Що значить "люди ходять по звичці на ці ставки", а чого б їм не ходити туди, через те що ти незаконно город свій наблизив до ставка? бо те, що "там все занепало"і ніхто водорслі не косить не причина,щоб людей битами звідти гнати. Тим кого прогнали битами, потрібно написати заяви в міліцію на тих, хто гнав про нанесення фізичної та моральної шкоди та в міську раду, щоб розібрались з незаконним захопленням території. А то обнагліли вже всі до крайності.
Корінний лучанин Показати IP 28 Травня 2014 17:44
Що ти мелеш, ти що був свідком у тому конфлікті і знаєш хто кого образив? І ті бити у кого були? Не приписуй мені той город якого у мене там нема! Я добре знаю знаю про що пишу , бо добре знаю цю місцевість (бо неподалік виріс) на відміну від тебе ВІРТУАЛЬЩИКА , напевно ще малолітнього. Якщо ти не знаєш місцевої історії, то не фантазуй та не пиши дурні. Я написав коротко про ставки, щоб читачі мали правильне уявлення про це.
А при чому до Корінний лучанин Показати IP 29 Травня 2014 11:38
тут місцева історія? це якось впливає на чинне законодавство?якщо ставки і прилегла територія не є приватною власністю, то кожен має право туди прийти, без ризику бути побитим битами. Творців і поціновуачів місцевої історії з битами потрібно покарати - заява в міліцю, суд, штраф., щоб іншим неповадно було битами махати.
Анонім Показати IP 28 Травня 2014 17:46
так а шо там було? бо з статтi нiчого не зрозумiло
Корінний лучанин до Анонім Показати IP 28 Травня 2014 18:04
Я так зрозумів, що місцеві мешканці нагнали любителів порибачити. Треба розпитати знайомих мужиків, які часто теж ходять рибалити туди. Я раніше чув від знайомого що там живе неподалік про невеличкі конфлікти, але це стосувалось сміття яке викидали стихійно на берег ставка. Може й цього разу таке було. Тут збрехати можуть. За рибалку , щось я сумніваюсь в цьому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus