USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Лучани скаржаться на небезпечний пішохідний перехід на Чорновола

9 Грудня 2016 13:44
Лучанин нарікає, що пішохідний перехід навпроти дитячої поліклініки на Чорновола не облаштований належним чином. Відтак, він пропонує якнайшвидше привести його у відповідність до встановлених правил.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій 9 грудня зареєстрував Сергій Гембік.

Як зазначає автор, навпроти дитячої поліклініки, що по вулиці Чорновола, на дорозі намалювали зебру (пішохідний перехід), однак відповідного дорожнього знаку не встановили та не освітлили цю ділянку дороги.

«Насамперед звертаю увагу водіїв та пішоходів міста на те, що навпроти дитячої поліклініки на вулиці Чорновола на дорозі намалювали зебру (пішохідний перехід), однак відповідного дорожнього знаку не встановили та не освітлили цю ділянку дороги. Неодноразово особисто був свідком, коли пішохід йде по зебрі переконаний, що це «законний» пішохідний перехід, і навіть не підозрює, що він обдурений безвідповідальними за людське життя службами міста. Такий стан справ може призвести до трагічних наслідків. В зв'язку з цим прошу всіх учасників руху бути на цій ділянці дороги максимально уважними», - йдеться у зверненні лучанина.

Лучанин хоче, аби керівництво міста провело службову перевірку та встановило, з чиєї вини пішохідний перехід не облаштували належним чином та у найкоротші терміни привели його у відповідність до встановлених правил.

Станом на 9 грудня петицію підписали 4 особи з 300 необхідних.

До кінця збору підписів залишилось 14 днів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
водій Показати IP 9 Грудня 2016 14:32
це злочинна халатність зі сторони відповідних служб міста невже потрібно ще 14 днів щоб набрати 300 підписів до петиції ???? це "гондураська" бюрократія та відсутність оперативності у вирішенні найпростіших по вартості питань

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus