USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Лучани висміяли «експерта» Григоренка через його заяви про вартість проїзду

17 Березня 2018 09:00
Члени "Волинського центру розвитку урядування", які минулого року підняли вартість проїзду у луцьких маршрутках до 4 гривень і дружньо втікли з посади, 15 березня провели "круглий стіл" і поділились своїми "експертними" висновками про ситуацію в різних галузях життя міста.

Про це пише Під Прицілом.

Найбільш феєричним виявився виступ екс-заступника міського голови Сергія Григоренка. Він заявив, що тролейбусники крадуть у містян майже 5 млн грн на рік через відмову чинної влади від використання валідаторів.

"Без валідаторів у лучан розкрадають майже 5 мільйонів гривень", – зазначив Григоренко.

Звідки він взялась така цифра експерт ЦРУ не пояснив, так само як і не надав жодних розрахунків та підтверджень своїм словам.

Чергова голослівна заява критичного характеру виявилась фантазією Сергія Григоренка. Його слова не залишили байдужими лучан, які висміяли карманного фахівця олігарха Степана Івахіва.

"Та розстріляти нах тих кондукторів, життя від них немає", – іронічно зауважує Андрій Бедлінський.

"Так... тільки той, хто найголосніше про корупцію кричить, розпинається і піариться на публіку, той зазвичай найбільше до неї і причепний", – відзначає Anna Kapitan.



"Бл*ть, оце народ я фігею зробили з того нещасного кондуктора бенладена... не хочеш – не відавай того білета, йомайо... а тут вже корупція, корупція... ніби та бабця в терорці стоїть з стволом і вимагає з тебе того білета назад... скоро двірників будуть дибсти за те, що 10 грн найшов і в казну не заніс", – пише Юра Лобарчук.

"Все починається з малого, з зернини колосок, з копійки мільйон. Але все в порівнянні з тими, хто краде мільйони і навіть той самий Григоренко, про якого стільки було питань щодо земельних ділянок. Треба завжди починати з себе", – зазначає Галина Шум.

"Хай цей Григоренко розкаже, чому він із ще двома підписав документ про підвищення плати в маршрутках до 4-х грн, 11 місяців тому", – нагадує Андрій Михайлов.



"Тут такі коментарі, що можна подумати, що кондуктори стільки накрали, що стали жити як депутати, машини покупляли! Яких 5 млн, якщо в тролейбусах 70 відсотків їздить пенсіонерів!" – пише Христина Писарчук.

"Тому, хто зробив такий сенсаційний заголовок ("Луцькі тролейбусники крадуть 5 мільйонів гривень на рік, – Григоренко" – ред.), раджу спочатку подумати головою а не опою... Не треба рівняти тих простих кондукторів до їхнього начальства. Це так само як вираховують середню зарплату – я їм хліб з маслом і ковбасою, і ікоркою закушую, а хтось хліб просто олійкою помазав і посолив, а у висновку в середньому всі їдять смачні бутерброди, і офігезно живуть..." – пише Сергей Стрельцов.

"Знаю ще одних корупціонерів – це двірники! Займіться ще цими. Можливо, віника вкрали, а ним ще можна було б підмітати рік чи два", – іронізує Андрій Бедлінський.

Микаел Сан: "5 мільйонів списали на кондукторів! 5 мать його мільйонів! НА КОНДУКТОРІВ! 5 мільйонів це 5 000 000! Кондуктори і 5 лімонів. БРАВО! БРАВО! ВИ ЩО ГРИБИ ЇСТЕ?)))) Все кидаю роботу! кидаю навчання! кидаю мистецтво! ПІДУ В КОНДУКТОРИ, МОЖ ТЕЖ МІЛЬЙОНЕРОМ СТАНУ! З такими статтями скоро, щоб стати кондуктором, потрібно буде кому слід дати доброго доларового хабаря!

Ой!! Микола, Микола (( хто ж тебе туди візьме!?? Туди ж усі своїх, просто так не попадеш! Диви: дочка головного прокурора, син начальника області міліції, губернатора теща. Усі КОНДУКТОРИ!! А ТИ, хто?? Якийсь професор, доктор технічних наук, лаурят Нобелівської премії. Хоч на таке солодке місце? тю-ю, навіть не думай! НЕ ВІЗЬМУТЬ".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Один з лучан до ЦРУ Показати IP 17 Березня 2018 11:08
То такі експерти, як з &амна пуля. Нехай покажуть сертифікат на право займатись таким видом діяльності. А то у них навіть спеціальність у дипломі про вищу освіту не співпадала із тою роботою, яку, як вони думають, виконували. А тут стали експертами. Самі шо не є самозванці, ображені на весь білий світ з комплексом неповноцінності. Хлопці, ви ж подзвонки, квотники і ставленики всі ж знають кого. А непрофесіоналізм, разом з залежністю від хрещених батьків, намагання їм догодити за всяку ціні, єхінея з ваших уст, відсутність досвіду, елементарних знань, авторитету - все то вкупі виставляє вас посміховиськом в очах громади. Ви, якби були мудріші і далекоглядніші і думали хоча би про своє майбутнє, то не компроментували би себе сьогодні. Погодьтеся, ну не Маршали, Аденауери, Бальцеровичі ви, а - чит. п. 1.
Їван Показати IP 17 Березня 2018 11:15
То не експерт ЦРУ, а експерт СРУ !
Анонім до Їван Показати IP 17 Березня 2018 23:35
По англыйськи ТРИ-3 це СРИ
Євген Показати IP 17 Березня 2018 11:26
Валідатори були закуплені рік чи два тому,а Григоренко був при владі мабуть 10.То що він усі ці роки знав про крадіжки і нічого не робив?Кришував?Може його судити треба?Бо за 10 років вкрали до 50 мільйонів грошей.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus