USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Лучеськ» ще не доріс до слави «Волиньбаскету»

16 Травня 2014 08:00
Луцький БК «Лучеськ-Університет» завершив цьогорічний сезон у Вищій лізі на восьмому місці.
Потрапивши у Фінал восьми з того ж таки восьмого місця регулярного чемпіонату волиняни не змогли просунутись далі у сітці плей-офф. В ¼ фіналу підопічні Дмитра Чайковського поступилися БК «СоюзБаскетУголь».

«СоюзБаскетУголь» - «Лучеськ-Університет» - 66:57 (15:11, 20:12, 16:24, 15:10)

«СБУ» до фінальної стадії підійшов у якості лідера. Крім того, лучани мали коротку лавку запасних, а інтенсивність проведення останніх матчів регулярної частини чемпіонату надзвичайно виснажила основу лучан. «Шахтарі» навпаки могли оперувати 12 гравцями, награвати схеми.
«Наробили 20 з лишнім помилок. Тим не менше, в кінцівці зустрічі ми відставали на шість пунктів, і ми могли зачепитись за перемогу. Не вистачило кількості гравців для ротації. Тут втома далась в знаки», - розповідає головний тренер лучан Дмитро Чайковський.

Тим паче, враховуючи складнощі трансформації «Волиньбаскета» в «Лучеськ» та проблеми з фінансуванням і політичну кризу, луцькі баскетболісти можуть вважати цей сезон успішним.

«Результатом сезону вцілому задоволені. У «вісімку» потрапили, тому можна сміливо казати, що завдання на сезон виконали, враховуючи наявні умови», - пояснює захисник БК «Лучеськ» Едуард Федчук.

Чемпіоном ж цього сезону став «Кіровоград», «срібло» привласнив «Авангард» (Київ), а бронзові нагороди дісталися «Дніпру».
По поверненню з Києва луцькі баскетболісти зіграють товариський матч зі студентами ЛНТУ (середа, 21 травня; початок о 15:00; місце – спорткомплекс ЛНТУ) і займуться підготовкою до нового сезону, в якому вболівальники будуть уже більш вимогливими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus