USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцьк готовий до снігопадів

23 Жовтня 2017 13:19
У спеціальному комунальному автотранспортному підприємстві «Луцькспецкомунтранс» запевняють, що до прибирання снігу у зимовий період готові.

Про це йшлося під час виїзного засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва 23 жовтня.

Як розповів директор ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» Валерій Кузьмич, підприємство має необхідну техніку та обладнання для прибирання снігу, тому готове до зимового періоду.

«У нас є досвід, і ми знаємо, що в останній день до зимового періоду готуватися не можна, тому готувалися до снігопадів ще з весни. Заготовлені суміші, є автомобілі та люди з досвідом відповідної роботи. Цього року за кошти міського бюджету на підприємство закупили обладнання для посипання доріг сіллю та придбали автомобіль», - зазначив Валерій Кузьмич.

За його словами, «Луцькспецкомунтранс» має 18 одиниць техніки, які можуть виїхати на прибирання снігу. Але сьогодні ще не вся техніка переобладнана, адже є машини, які займаються прибиранням листя та доріг. На сьогоднішній день на підприємстві вже заготували 1500 тонн щебенево-соляної суміші, 1300 тонн піщаної суміші та 5 вагонів солі. Ще 6 вагонів солі планують придбати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2017 14:00
Так ніби пару місяців тому писали що більше не будуть застосовувати сіль та пісок, тим більше каменюки і перейдуть до європейського досвіду. Мабуть не встигли... Ну нічого, нам в наступному році знову розкажуть як в наступному році нам розкажуть про те що в наступному році...
Лучанин Показати IP 23 Жовтня 2017 14:25
Ми таке вже чули, та не раз. Побачимо цього року, як ви готові.
Вася Показати IP 23 Жовтня 2017 14:50
А потім вся та сіль з піском і щебенем піде в наші річки. Тож казали, що вже не будуть сіллю посипати!!!!!!!!!
777 до Вася Показати IP 23 Жовтня 2017 17:36
А що нехай ХІМІЯ піде в наші річки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus