USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька міськрада користується послугами фірми, засновники якої - в Росії

1 Квітня 2016 15:50
Від Луцької міськради вимагають припинити співпрацю з фірмою, засновник якої зареєстрований у місті Таганрог.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Так, у своєму запиті депутат міської ради Павло Данильчук повідомив, що засновниками ТзОВ НВП «Технічне бюро кадастру», яке розташоване в Луцьку на вулиці Винниченка, 65, є науково-виробнича компанія «Бюро кадастру міста Таганрог».

«Мені стало відомо, що засновниками підприємства «Технічне бюро кадастру» спільно із виконавчим комітетом Луцької міської ради є Науково-виробнича компанія «Бюро кадастру Таганрога», що зареєстрована та діє у місті Таганрог Ростовської області Російської Федерації. У зв’язку з військовою агресією та визнанням Росії країною-агресором, вважаю, що діяльність таких суб’єктів господарювання має бути припинена, а співпраця з ними - розірвана. Вважаю, неприпустимим для органів самоврядування вести спільну господарську діяльність та співпрацювати з російськими суб’єктами господарювання», - пояснив він.

Тож він попросив міського голову повідомити про економічну діяльність «Технічного бюро кадастру». Зокрема, які надходження отримав міський бюджет від них за останні 3 роки та, з’ясувати, чи не створює загрози національній безпеці діяльність цього підприємства.

Депутати запит колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
бе Показати IP 1 Квітня 2016 16:20
не минуло і двох років! ...
ХЗ Показати IP 2 Квітня 2016 11:48
Зупинки громадського транспорту в нашому міста також виготовляє і ставить фірма "Луцьктехнобуд" з російським власником.
НАХ до ХЗ Показати IP 4 Квітня 2016 13:48
Ліквідувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus