USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луцькі безхатченки житимуть у зоопарку?

19 Грудня 2013 12:34
Мешканці району Вересневе, що у Луцьку категорично проти того, аби по сусідству із ними створили центр для тимчасового проживання безхатьків. Тож у міськраді запропонували поселити бездомних на базі зоопарку в одному з сіл області.

Про це повідомили під час засідання постійної комісії міської ради з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму сьогодні, 19 грудня

«На сьогодні маємо ситуацію, що проект пройшов по фонду підтримки місцевих громад, проте після декількох зустрічей з мешканцями Вересневого, Луцький міський голова Микола Романюк вирішив, що у цьому районі будувати притулок не буде. Як альтернативний варіант - база зоопарку у селі Промінь, бо поки у Луцьку потрібної будівлі немає», - резюмував заступник міського голови Тарас Яковлев.



Як Волинські Новини писали 23 листопада нинішнього року, рішення щодо нерозміщення центру для тимчасового проживання безхатьків у Вересневому міський голова прийняв тільки після втручання народного депутата України Ігоря Палиці.



Таким чином, реалізацію проекту щодо притулку для безхатьків переносять "до кращих часів", оскільки влада міста досі остаточного рішення так і не прийняла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 19 Грудня 2013 12:50
Зате самі мешканці Вересневого не гребують пільгами та соціальними допомогами. Це треба ще розібратися ,хто небезпечніший, бомжі чи алкоголіки-туніядці.
шаша Показати IP 19 Грудня 2013 12:58
Це дуже вигідно ,хижих звірів кормить не треба ,свіже мясо кожен день .Мер все порахував скількі безхатченків може прокормить звірів .І проблема з безхатченками пропаде сама собой.....
дачнік Показати IP 19 Грудня 2013 15:40
Тепер вдень люди на своїх дачах в Проміні будут пахати, а вночі бомжі збирати врожаї. Там же ні охорони, ні міліції...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus