USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Луцькі ялинки світитимуть по-новому?

12 Грудня 2013 14:25
Три живі ялинки, що прикрашають Театральний майдан міста, готують до Новорічних свят уже третій день.
Поряд із зеленими красунями – спецтехніка та коробки із прикрасами, а робочі жваво дискутують, чи прикрасять ялинки єворосимволікою, чи ні.
Нагадаємо, учора, 11 грудня, Луцький міський голова Микола Романюк заявив, що новорічні деревця вберуть у символіку України та Євросоюзу.

До слова, червоно-біле полотнище, що майданівці повісили на ялинці, у міськраді наказали не чіпати. Однак, на ялинці – ілюмінація та гірлянди, тож, на думку фахівців, воно може стати причиною пожежі.
Утім, представники влади таки знайшли компроміс з мітингувальниками.
Як розповів співкоординатор луцького майдану Володимир Бут-Гусаїм, полотнище перевісять на іншу, неприкрашену, ялинку, а потім – збережуть для історії.
Зі слів начальника відділу благоустрою міста департаменту ЖКГ Луцької міської ради Ольги Люфт, цьогоріч закупили майже 250 нових іграшок. А от чи будуть серед них «євроінтеграційні», посадовець однозначно відповісти не змогла.

«Берегиня» міського благоустрою зауважила, що ялинки виглядатимуть майже так само, як і минулого року, а поруч із деревцями дітей та дорослих вітатимуть ті ж самі Дід Мороз та Снігуронька, що й останні 6 років. Ольга Люфт розповіла, що цьогоріч зробили капітальний ремонт ілюмінації та замінили щитову систему перемикання світла.
«Що стосується майданівців, то вони молодці, співпрацюємо з ними. Вони допомагають прикрашати ялинку та прибирати територію. Ці дітки у наметах теж заслуговують на свято. Якби, до прикладу, й ви принесли іграшку, ми б теж повісили б її на центральну ялинку», - резюмувала посадовець.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus