USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Силовики Луцька організували грандіозний фестиваль

5 Травня 2015 09:35
Фестиваль за участю силовиків Волинської області, волонтерів та переселенців відбувся 3 травня в обласному центрі

«Вір. Борися. Люби» – саме з таким закликом активісти «Самооборони Волині» організовують фестиваль зі збору допомоги бійцям української армії.

До цікавої та насиченої програми західувключили спортивні змагання, показові майстер-класи з бойових мистецтв, демонстрацію бойової спецоперації із захоплення об’єкта, кінологічне шоу, кримську кухню від переселенців, забави для дітей та благодійну лотерею.

До участіу змаганнях «підписалися» бійці спецпідрозділу «Світязь», працівники ДСНС у Волинській області, працівники УМВС у Волинській області, Волинського обласного військового комісаріату, представники Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, волонтери, бійці Національної гвардії.

Окрім сильних чоловіків, відвідувачі фестивалю змогли помилуватися дитячими малюнками на асфальті, пройти інструктаж із цивільної оборони від ДСНС у Волинській області, поспостерігати за показовими навчаннями з айкідо, посмакувати ласощами традиційної кримської кухні від переселенців, пройти майстер-клас із збору та розбору бойової зброї, а також навчання із надання першої медичної допомоги від Луцького базового медичного коледжу.

Окрім того, як дорослі, так і малеча ознайомились з роботою міліцейських експертів (дактилоскопія та вивчення доказів), а також спробували себе у ролі саперів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
775599 Показати IP 5 Травня 2015 10:41
Кому це зараз треба? Їдьте в Донецьк і там фестивальте чорти!!! Ми на цю показуху 20 років дивилися а як до справи дійшло то моторола з гіві всю спецуру поімєлі! КЛОУНИ !!!
мда Показати IP 5 Травня 2015 16:03
цей світязь це цирк якийсь, трохи побули в гарячій точці, получили учасників і усьо ніхто нікуди не їде. ходять церкви охороняють, а ще їздять на мітинги, як колись беркут януковича охороняв, тепер світязь авакова с порошенком в києві від правого сектора і простого люду береже...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus