USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцькі депутати «спіткнулися» на зоопарку

21 Вересня 2012 10:02
«Транспортна» комісія Луцької міської ради не змогла прийняти рішення щодо погодження меж Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки. «Каменем спотикання» став зоопарк.

Про це йшлося 20 вересня під час засідання комісії.

Так, члена комісії Рустама Дячука зацікавило, чи платить звіринець, який, нагадаємо, розташований на території парку, за оренду комунальної землі. На його думку, не потрібно закріплювати межі парку, не підписавши певних угод із зоокуточком.

Директор КП «Парки та сквери міста Луцька» Анатолій Трикуш відповів депутату, що в проекті рішенні йдеться лише про закріплення меж зеленої зони. «Навіть якщо зоопарк закриють, то цей документ гарантуватиме, що ту землю ніхто не забере», ‒ відзначив посадовець.

А голова комісії Роман Бондарук додав, що проект не передбачає відведення землі.

Однак, це не вдовольнило Дячука. Він висловив думку, що, прийнявши пропоноване рішення, депутати можуть зобов’язати підприємство Трикуша доглядати за зоопарком.

Його підтримав «свободівець» Сергій Сівак, який запропонував відкоригувати проект. «З юридичної точки зору написати більш правильніше рішення та й нема проблем. Тут треба сісти й подумати», ‒ додав він.

Зрештою члени комісії взялися голосувати і лише Бондарук підтримав проект, для погодження якого потрібно мінімум 3 голоси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вася Показати IP 21 Вересня 2012 10:20
вони самі як зоопарк...
опальний волинянин Показати IP 21 Вересня 2012 12:09
дійсно, Вася... маєш рацію
правда Показати IP 21 Вересня 2012 15:02
Щоб подумати ,а мають чим думати...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus