USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькі школярі вчитимуться за китайськими компʼютерами

15 Серпня 2012 10:23
240 компʼютерів отримають навчальні заклади Луцька.

Про це повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Відповідно до угоди з Китайською Народною Республікою, Уряд України для впровадження інноваційних технологій в навчально-виховний процес отримав та прийняв рішення через МОНмолодьспорт передати у власність навчальних закладів регіонів персональні комп’ютери у комплектації.

Під час перебування у столиці голова облдержадміністрації Борис Клімчук погодив рішення про передачу 240 одиниць цієї техніки у розпорядження шкіл Волині. Левову частку техніки отримають луцькі школярі. Як не дивно, але саме в обласному центрі переважна більшість комп’ютерної техніки – безнадійно застаріла.

Отож, комп’ютерні класи будуть оновлені у таких комунальних закладах: «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №23 Луцької міської ради», «Луцька гімназія №4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради», «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №25 Луцької міської ради», «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 Луцької міської ради», «Луцька гімназія №18 Луцької міської ради», «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №17 Луцької міської ради», «Луцька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №19 Луцької міської ради», «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів – правознавчий ліцей з посиленою фізичною підготовкою Луцької міської ради» та «Луцький навчально-виховний комплекс загальноосвітня школа І-ІІ ступенів №10 – професійний ліцей Луцької міської ради».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 15 Серпня 2012 11:39
А какие еще есть, кроме китайских?
Знаючий Показати IP 15 Серпня 2012 12:42
Як же швидко у нас працює прес-служба. Китайці дарують нам комп'ютери, а заслугу приписують губернатору. До Вашого відома, такі ж комп'ютери отримують у всіх областях України. І дякувати ми маємо Китаю за те, що дбають за наших дітей.
OrestN Показати IP 15 Серпня 2012 13:30
Бо ригіонали тільки те і роблять, що піараться на чужому. А самі деребанять землю, розворовують бюджет, закривають ТВі. Партію регіоналів і комуністів розпустити)
прилуцький Показати IP 15 Серпня 2012 14:20
піар-хід Клімчука за рахунок держави.по-іншому не виходить...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus