USD 39.50 40.00
  • USD 39.50 40.00
  • EUR 39.77 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Луцькрада звернеться до Києва на захист традиційної сім’ї

31 Жовтня 2018 20:51
Депутати Луцької міської ради скерують звернення до президента, Верховної Ради, Кабміну, Ради національної безпеки і оборони щодо захисту інституту сім’ї в Україні.

Про це йшлося під час 48-ї сесії Луцької міської ради 31 жовтня.

Відповідне звернення підготував депутат міськради Микола Федік. Так, у звернені зазначено, що на сьогодні влада не визначилася з державною стратегією розвитку та підтримки сім’ї, яка, на переконання депутатів, «повинна базуватися на традиційних для України духовно-моральних християнських цінностях і природному розумінні сім’ї як законного союзу чоловіка та жінки, які народжують і виховують дітей».

«Сьогодні є безліч викликів, які впливають на стан людей і сімей в Україні; сирітство, діти-інваліди та діти з особливими потребами, матері-одиначки, неповні сім’ї, неможливість повноцінно реалізувати свої конституційні права на лікування, навчання, житло, соціальний захист, гідний життєвий рівень. Разом з тим із незрозумілих причин держава надає пріоритетну увагу лише штучно створеній проблемі так званої дискримінації людей з нетрадиційною сексуальною орієнтацією», – наголошено в тексті звернення.

Мова – про анонсований проект до Конституції України, зокрема зміну до статті 51, яка визначає поняття шлюбу та сім’ї. Передбачено, зокрема, вилучити з тексту визначення слів «чоловік» та «жінка». Також йдеться про зміни до Кодексу законів про працю України та інших законів, ухвалення ЗУ «Про цивільне партнерство» і ЗУ «Про заборону пропаганди гомосексуалізму».

Отож, для привернення уваги керівництва держави до розвитку та захисту інституту сім’ї Луцька міська рада направить у Київ відповідне звернення.

Депутати підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus