USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.72 9.85

Луцьких підприємців хочуть привселюдно карати за зливання нечистот

27 Липня 2016 17:45
Луцькі підприємці зливають нечистоти просто біля помешкань людей.

Про це під час оперативної наради 26 липня повідомив перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев.

Він розповів, що лучани неодноразово скаржились до міської ради через неприємний запах в окремих мікрорайонах обласного центру. Причиною цього є те, що недобросовісні підприємці навмисне зливають нечистоти біля житлових масивів або ж роблять це в каналізацію, проте незаконно.

Посадовець попросив муніципальну та патрульну поліцію долучитись до викриття та привселюдного покарання таких «бізнесменів»:

«Потрібно зловити одного-двох підприємців, які виливають нечистоти в недозволених місцях і привселюдно їх покарати, аби інші боялися робити те ж саме», - резюмував посадовець.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що проблема зливу фекальних мас у дощові каналізації турбує лучан уже давно. Огидний запах та безліч мікробів - ось із чим довелося уживатися жителям вулиці Карбишева у Луцьку доки не знайшли винуватця цієї ситуації. В районі 40-го кварталу люди із навколишніх сіл виливають рідкі побутові відходи і фекалії у каналізацію.Щоранку по 5-6 машин зливають нечистоти у дощові каналізації, а такі речі мають відбуватися на спеціальних спорудах.

До слова, такі випадки – не що інше, як порушення Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення». У ньому йдеться, що громадяни мають право на безпечне навколишнє природне середовище та відшкодування збитків, завданих їхньому здоров’ю внаслідок порушення підприємствами, установами, організаціями, громадянами санітарного законодавства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
водоканал Показати IP 27 Липня 2016 17:53
Ринок Формула майже щотижня зливає свої нечистоти з туалета в дощову каналізацію на Кравчука.
Як це Показати IP 27 Липня 2016 18:00
привселюдно покарати? Що вони мають на увазі? 100 ударів нагайкою?
Анонім до Як це Показати IP 28 Липня 2016 16:10
ні, вручити по столовій ложці і нехай вибирають то все звідти і вичищають, звичайно все це слід зафільмувати. одного разу вистачить.
Ахванасій Показати IP 27 Липня 2016 21:30
Всі ці спроби окультурити бидло марні.Це в крові.Коли Гітлер навідався в ссср під час війни тобув шокований побаченим. Сказав що це не люди, а скоти.
добряк Показати IP 27 Липня 2016 22:59
На вышкови сморид через день,проблему ...бана влада ришаты нехоче,пропоную вылыты на подвирья директору и технологупо машыни нечистот
дядя до добряк Показати IP 28 Липня 2016 11:24
Прекрасна ідея Цілком вас підтримую,як що не поможе устроїти їм двухчасовий заплив в нечістотах
Анонім 2 до добряка Показати IP 28 Липня 2016 21:15
Хахаха ... аби тобі в дворі ставка вони не зробили... і будеш там барахкатись... але не потонеш .. сам знаєш чого.
Анонім. Показати IP 28 Липня 2016 21:21
Кожен робить свою роботу .! І в підприємців є щось незаконно . І депутати в місцевій владі в всіх є погрішності..... пахлоб гівно ромашками то всі не зверталиб на це увагу .
зробимо по тихому Показати IP 28 Липня 2016 23:01
Луцьк повинен знати своїх хероїв директор водоканалу Корчук ванька Заступник Чупун володька оці злодюжкі чудесно розкрадають бюджетні гроші,саме під їх керівництвом,після їх модернізації очісних споруд засмерділи липляни,вишків,жидичін ну щож уроди ждіть гостей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus