USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьким нацгвардійцям передали спортивне обладнання. Фото

28 Грудня 2016 19:00
Військовослужбовці луцької військової частини № 1141 Національної гвардії України напередодні новорічних свят отримали від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» «шведські драбини» з необхідним обладнанням, тенісний стіл та тенісні ракетки.

Військовим, які виконують службово-бойові завдання в зоні АТО та охороняють громадський порядок в обласному центрі, треба систематично займатися спортом, аби підтримувати себе у належній фізичній формі, йдеться у повідомленні прес-служби Фонду.
Так, у листопаді цього року в Офіс розвитку кварталу Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», що на вулиці Шухевича, звернувся командир ВЧ № 1141 Василь Гуртовський. Військовий просив посприяти у придбанні сучасного спортивного інвентарю.
Перед новорічними святами військовослужбовці отримали від Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» необхідний спортінвентар.
«У непростий для нашої держави час на ваші плечі лягла нелегка ноша. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» з величезною повагою та шаною ставиться до тих людей, які стоять на захисті нашої держави і щиро їм вдячний за це. Хотілося б, щоб цей інвентар допомагав і надалі розвивати себе фізично, давав можливість активно відпочивати», – звернулися до військовослужбовців менеджер Фонду Олексій Сорокун та керівник Офісу розвитку кварталу, що на вулиці Шухевича – Орися Залевська.
Командир військової частини Василь Гуртовський від імені особового складу висловив слова вдячності засновнику Фонду «Тільки разом» Ігорю Палиці за його внесок у розвиток міста та області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Володимира Показати IP 28 Грудня 2016 20:52
А де обладнання ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus