USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Депутат-прогульник Нестерук обманює виборців, імітуючи роботу

16 Грудня 2017 09:00
Депутат Луцької міської ради, керівник луцького осередку БПП "Солідарність" Петро Нестерук обманув виборців округу №22, який представляє, звітуючи про нібито виконану роботу у 2017 році, пише Під Прицілом.

Зокрема, перед кількома лучанами, яких зацікавила діяльність обранця і численною свитою журналістів, Петро Нестерук зазначив, що активно відстоював інтереси свого округу і навіть домігся початку роботи по реконструкції зливової каналізації, що проходить по долині між вулицями Христинська та Князів Острозьких.
Однак, активна робота на благо своїх виборців виявилась лукавством. Справа в тому, що Петро Нестерук взагалі був відсутній на голосуванні щодо внесення змін до бюджету Луцька, в який мали бути включені роботи по реконструкції тієї самої проблемної каналізації.
Відзначимо, що бізнесмен Петро Нестерук є одним з найбільших прогульників Луцької міської ради. Навіть учора, 15 грудня, він не прийшов на сесію, де вирішувались важливі питання щодо долі опалювального сезону в Луцьку, очевидно віддавши перевагу вирішенню своїх особистих питань.

Нагадаємо, що Петро Нестерук з дружиною Нелею на чолі ТОВ "Полісся-Трейд" незаконно заробляє мільйони на продажі алкоголю. Діяльність його алкокартеля найближчим часом перевірить Генпрокуратура та податківці.

В Україні 40% смертей чоловіків та 22% жінок працездатного віку (від 20 до 64 років) є наслідком вживання алкоголю. І поки сотні українців труяться контрафактною продукцією ЗАТ "Люботинський завод Продтоварів" м. Харків "Пшенична", ТОВ "Концерн "Біг-М" м. Полтава "Club vodka", Петро Нестерук прикриваючить своїм депутатством, продовжує набивати свої кишені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Гена Показати IP 16 Грудня 2017 13:18
ВОРА він і в Африці ВОРА!
... Показати IP 16 Грудня 2017 17:58
Таке враженя що крім нестерука бльш ніког нема.Більше цей ресурс читати не буду на бпп лайно лють висвітлюйте новини ане.... Займаєтесь
Анонім Показати IP 16 Грудня 2017 18:15
Не знаю що ви тут пишите бачив недавно як цілий бус його на Устилуг поіхав напевно чи до кума Гука в магазини МАКСИМ чи до Петручки в магазин ЗОДІАК ну до когось з них а що їм кум ГУК при владі а ПЕТРУЧКА подружка з прокурором області а постачальник цілий голова президентської партії в обласному центрі все на мазі))))
хоч хтось хто трохи Показати IP 17 Грудня 2017 18:50
Ви звичайно даруйте, але якщо відкрити статтю 2 закону України "про інформаційні агентства" й чітко побачити й прочитати фразу "Інформаційні агентства не мають права давати оцінку у винуватості осіб у вчинені кримінального правопорушення, вказувати на особу яка ніби вчинила кримінальне правопорушення до рішення суду..." Це про передостанній абзац. Інформаційними агентствами відповідно до того ж закону є юридичні особи що своєю метою мають надання інформаційних послуг. Чекаю на відповідь авторів або користувачів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus