USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Нестерук душевно страждає», - адвокат у справі фальсифікованої горілки депутата

5 Вересня 2017 17:17
Про душевні страждання депутата Луцької міської ради та «горілчаного бізнесмена» Петра Нестерука розповів його представник Павло Черніка під час судового засідання 5 вересня, де Нестерук відстоює ділову репутацію.

Так, депутат, у якого вилучили контрафактний алкоголь, обурений риторичним запитанням у соцмережі «Не розумію, як людина, яка займається продажем фальсифікованих виробів може бути головою комісії з підприємництва в міській раді» і вимагає від автора допису спростування та грошову компенсацію.

ЧИТАТИ ЩЕ КРИМІНАЛІСТИ ПІДТВЕРДИЛИ, ЩО «ГОРІЛКА НЕСТЕРУКА» - ФАЛЬСИФІКАТ

Судове засідання, під час якого Петро Нестерук мав на меті спростувати інформацію з соцмереж та отримати 25 тисяч гривень компенсації за завдану моральну шкоду, відбулося в Луцькому міськрайонному суді.

«Петро Нестерук вказує, що своїми діями депутат міськради Ігор Поліщук (автор допису у Фейсбуці) спричинив йому моральні страждання, що виразилися в поганому самопочутті, сну і моральному пригнічення. Було спричинено значну моральну шкоду, яка полягає в душевних стражданнях, у приниженні його честі, гідності та ділової репутації. Поширення негативної інформації відносно Петра призвело до ускладнення його подальшого активного громадсько-політичного життя, вплинуло на професійну репутацію та знизило оцінку професійних якостей третіми особами. Так, частина друзів та контрагентів почали з сумнівом ставитися до діяльності Петра Нестерука як підприємця та громадського діяча-депутата Луцької міської ради», - зачитав скаргу Черніка.

На це представник відповідача Святослав Туз відповів, що допис Ігоря Поліщука несе оціночне судження: «Не розумію, як людина…», а не констатацію якогось факту. Та додав, що до появи цього посту, в інформаційному просторі вже була два місяці інформація про «контрафактну горілку Нестерука», що й вплинуло на формування думки.

Відтак, до розгляду справи додали висновки експертів про фальсифікат та оголосили перерву, аби викликати свідків.

Нагадаємо, про те, що на складах Нестерука вилучили майже 5,4 тис. літрів горілки, розлитої у пляшки, обклеєні підробленими марками акцизного податку інформували у прес-службі Державної фіскальної служби України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
123 Показати IP 5 Вересня 2017 17:27
В мене також би душа страждала, якби була загроза для знищення стільки моїх спирто - горільчаних виробів... В алкоголіка, взагалі серце від такого зупиниться...
порада Показати IP 5 Вересня 2017 17:29
Якщо уже так душевно страждає, то хай хряпне своєї власноручно процідженої горілочки і стане легше!!!
123 Показати IP 5 Вересня 2017 18:26
А когда паленый шмурдяк людям толкал и акциз не платил, не страдал суко, спал хорошо?
нехай Показати IP 5 Вересня 2017 21:15
на стакан присяде.полегшае
Анонім Показати IP 5 Вересня 2017 21:34
Тепер вже не клуб водкою торгує а горілку з назвою Незалежна продає)))))
Viking Показати IP 6 Вересня 2017 13:00
"Нестеруковка пальоная" - найкраща горілка Луцька. Випив, а на другий день, голова - "Царь колокол" , і з "Царь пушкой" шото не то...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus