USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Першою чергою у Луцьку ремонтуватимуть двори ОСББ

15 Січня 2014 21:38
Вирішувати проблеми у сфері ЖКГ варто, першою чергою, для ОСББ та ОСН. Такі пріоритети варто розставити для того, аби стимулювати людей створювати органи самоорганізації населення (ОСН) чи ОСББ, ввважає депутат міськради Роман Бондарук.

Цю тезу депутат озвучив під час засідання круглого столу на тему «Підвищення якості надання житлово-комунальних послуг. Роль та функції ОСН» сьогодні, 15 січня.

Оскільки остаточний перелік об’єктів, які ремонтуватимуться у 2014 році в Луцьку, ще не затверджений, то є шанс внести до нього зміни.

«Депутати всі разом мають погоджувати дороги. Першою чергою, повинні ставити, дороги, де створені квартальні комітети, щоб був стимул створювати ОСН. Іншого шляху залучити людей до створення ОСББ та ОСН не буде», - вважає депутат.

Такий елемент економічного стимулювання: виділяти спершу гроші на об’єкти ОСББ чи інших органів самоорганізації населення дозволить залучити більше людей до створення подібних об’єднань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ОСББ Показати IP 16 Січня 2014 09:11
Де ще, в якій країні злодій і рекетир, який має сидіти в тюрязі і там проводити "круглі столи", ділячись досвідом, як красти, може збирати людей і "розставляти пріорітети"? В Малі, Мозамбіку, Сомалі?..
ВКЛАДНИЦЯ ЗАХІДІНКОМ Показати IP 16 Січня 2014 09:41
а чи не хоче спочатку вирішити Бондарук Р. разом зі своїм братом Юрієм та Осіповим А. і Беньом А. проблему у ЗАХІДІНКОМБАНКУ ---- ТОБТО ПОВЕРНУТИ кредити в сумі понад 20 млн.грн. які вони взяли, як на себе так і на свої сумнівні фірми !!! Ось це і є пріоритетом і стимулюванням для вкладників. Куди дивиться шановна прокуратура??? Значить можна взяти кредити на СВОЄ ЗБАГАЧЕННЯ і потім їх не вертати ?????
Georg)) Показати IP 16 Січня 2014 13:58
А я вірю в Романа. Він чесна людина і зовсім не рекетир. В той час це був прибутковий бізнес)).
знаток Показати IP 16 Січня 2014 14:50
Багато читав в інтернеті, а також був присутній на міській сесії де цих депутатів -Бондарука Р., Осіпова А. та інших горе бізнесменів (Токарський,Рижук,Кобак........) "пропісочила" голова правління Західінкомбанку -- п.Скиба Г.І. 100% ТРЕБА ,ЩОБ ЗА НИХ ВЗЯЛИСЯ НАШІ ДОБЛЕСНІ ПРАВООХОРОННІ ОРГАНИ !!!!!!!!!!!!
lutchanka Показати IP 16 Січня 2014 23:42
ОСББ добре організовувати у новобудовах. а не у старих будинках, де треба міняти всю систему опалення, водопостачання, каналізації і т.ін. Ще одне дуже суттєве питання - а як бути з пільговиками?! Якщо держава жекам не може компенсувати за пільговиків, то треба бути ну дуже круглим ідіотом, щоб повірити, що будуть компенсації приватним ОСББ. - відповідно тягар платежів буде на плечах тих, хто не має пільг. Я розумію пільговиків - мають право на пільги і не повинні платити. тому Бондарук хай "простимулює" сам себе - може совість з"явиться і не буде дурити людям голови - ще той шулер!!!
Ірина Показати IP 17 Січня 2014 11:20
Шановна "lutchanka", прочитайте будь ласка цю статтю - http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=246843462&cat_id=244276429... Вам стане все трішки ясніше питання діяльності ОСББ і їх робота з пільговиками.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus