USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцький парк атракціонів реконструюють

18 Лютого 2018 22:13
Перед відкриттям сезону 2018 проведуть експертизу атракціонів у центральному парку Луцька. Про це йдеться на сторінці парку культури і відпочинку імені Лесі Українки у Facebook.

16 лютого здійснили попередній огляд атракціонної техніки, споруд та будівель, наявних вільних майданчиків та місць, що можна звільнити для нових об`єктів.

Враховуючи таку попередню інформацію, а також думки людей, що коментували наш допис про плани реконструкції парку, а також надсилали свої пропозиції приватно, ми робимо наступні висновки.

Атракціони, які залишаться, капітально та сучасно перефарбують, облаштують ілюмінацією, забезпечать новими контактними частинами (елементи, з якими контактує відвідувач - сидіння, поручень, настил підлоги і т.п.), у деяких випадках - новою огорожею, накриттям та ін.

Для компактного розміщення перенесуть атракціони так званої правої частини до центральної алеї. А на звільненому місці планують новий спортивно-розважальний простір. Він може містити зону Zorb-футболу, парковий волейбол, стрільбище з розважально-спортивних луків, креативні баскетбольні дерева, тенісні столики, ристалище для поєдинків м'якою зброєю.

З насаджень облаштують еко-сцену – вільний амфітеатр, який може адаптуватись як для нічних кінопоказів, виступів творчих колективів, проведення різних гутірок.

Також зазначається, що громадська вбиральня не лише отримає нове обладнання та ремонт, але і облаштовується таким собі бонусом - літнім душем, що в літній сезон буде дуже потрібним і корисним як для наших відвідувачів із спортивної зони, так і для людей із пляжу та загалом спітнілих від спеки.

Алеї і майданчики між атракціонами будуть наповнені цікавими міні-атракціонами, батутам, а також вуличними іграми. Ще однією цікавинкою, як обіцяють, стане Версальський лабіринт із спеціальної кущової рослини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанка Показати IP 19 Лютого 2018 12:14
Кращого туристичного проекту і не придумати
Павло Цапюк Показати IP 19 Лютого 2018 18:26
Доброго дня! Я є автором допису від імені Парку у Фейсбук. Маю одне прохання: щоб люди активніше долучались до обговорення зараз - коли ми аналізуємо - що насправді більше хочуть містяни - атракціони, ігрові зони і т.д., плюс дуже чудово, коли пропонуються власні варіанти - ми це все хочемо врахувати, а вже тоді робити повноцінну стратегію на найближчі роки. Долучайтесь: https://www.facebook.com/centralparkinlutsk/posts/871011296413942 Дякую!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus