USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львівська ОДА: у місті очистили всі сміттєві майданчики

14 Липня 2017 11:30
Львівська облдержадміністрація заявила, що впоралася з тим, що не до снаги міськраді: станом на 14 липня у Львові повністю завершили прибирання усіх сміттєвих майданчиків, від сьогодні вивіз твердих побутових відходів з міста увійшов у звичний режим роботи.

Про це УНІАН повідомили у департаменті розвитку та експлуатації житлово-комунального господарства Львівської ОДА.

Зокрема, в період з 23 червня до 13 липня у Львові прибрали 677 перенакопичених сміттєвих майданчиків. Наступним кроком є налагодження роздільного збору твердих побутових відходів у місті Львові.

Як повідомлялося, Львівська міська рада ухвалила рішення про передачу повноважень з вивезення сміття зі Львова облдержадміністрації.

Напружена ситуація у Львові із вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицького звалища триває з літа 2016 року. У місті накопичилося понад 14 тис. тонн сміття. 23 червня почалося вивезення зі Львова накопиченого сміття. Нагромаджені відходи вивозили зі сміттєвих майданчиків на полігони області.

Як повідомляла Львівська ОДА, станом 7 липня у місті залишалися переповненими близько 150 контейнерних сміттєвих майданчиків, які планувалося повністю очистити до 14 липня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 14 Липня 2017 12:45
А яке відношення це має до Волинських новин?
Віктор Показати IP 15 Липня 2017 22:59
Станом на 15 липня,у Львові сміття не вивезене на 4х майданчиках по вулиці Розточчя та Загірній. Востаннє сміття вивозили на початку травня. Договір на вивіз сміття укладений з САНКОМ. Неодноразові телефонні звернення до представників САНКОМу результатів не дали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus