USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лист в АТО від 78-річної пенсіонерки з Волині

3 Листопада 2014 13:48
«За такий благородний труд – ми, усі українці, низько приклоняємось до Ваших ніг і щиро дякуємо Вашим батькам за таких Захисників», - написала українським військовим 78-річної пенсіонерки з міста Берестечка.

Нагадаємо, днями ж небайдужі волиняни принесли у штаб Самооборони ручні вироби, символічні обереги - ляльки-мотанки. Попрохали помістити їх у "волинські сухпайки". Кожна лялька підписана побажаннями від конкретної особи, яка виготовила мотанку власноруч. Разом з ляльками-мотанками принесли лист від 78-річної волинянки, - повідомляє прес-служба організації.

«Дорогенькі наші Захисники! Таке випробування припало на Вашу долю, але не подайте духом, дасть Бог, усе закінчиться добром. Тільки тримайтеся діти – терпіння, здоров’я Вам, а ми дома не забуваємо Вас, і навіть діти усе розуміють. Онук бачив, як я збирала мішка, і нагадав: «Баба Надя, і Їм ще треба написати письмо. А конверта маєш».

Від малого до старого живемо тільки новинами про Вас. За такий благородний труд – ми усі українці низько приклоняємось до Ваших ніг і щиро дякуємо Вашим батькам за таких Захисників. Мені уже 78 років – я можу називати Вас, дорогенькі дітки. Бережіть себе і повертайтеся здоровими. А ми молимось за Вас. Бог Вам у поміч», – написала волинянка у своєму листі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus