USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Людей викидають на вулицю «квартирні» шахраї-ріелтори. ВІДЕО

14 Травня 2013 14:47
В одиноких людей у Києві «чорні» ріелтори забирають житло. Злочинці діють за стандартними і не дуже складними схемами, - йдеться у сюжеті програми «Гроші».

Шахраї спочатку обирають жертву; заволодівають її документами, які дають право користуватися квартирою, а потім в судовому порядку легалізовують цю квартиру.

Уже потім судові виконавці приходять із інструментом, аби виламати двері та виселити постраждалого з рідної квартири. Подібне нещодавно сталося із київським художником Олексієм Попандопуло - його позбавили житла, яке, за оцінками, коштує до 200 тисяч доларів.

Чоловік спробував повіситися, але його встигли врятувати медики. «Я не врахував просто, скільки часу потрібно на повішання. Я думав це як куля. Я просто не думав, що вони так швидко виб'ють двері», - пояснив Попандопуло.

При цьому, правозахисники мають докази, що художник не продавав квартиру, а став жертвою чорних мисливців на нерухомість. Зокрема потерпілий киянин не отримував гроші за купівлю квратири. У свою чергу, нові власники житла мають проблеми із законом.

«Особа, на яку було виписане доручення від імені Попандопуло знаходиться в розшуку за скоєння аналогічних злочинів – шахрайство з квартирами. Він розшукується разом з сином громадянки, яка набула права на цю квартиру», - зазначив правозахисник Сергій Горбатченко.

Проте допомогти вже Олексію Попандопуло не вдасться. Квартира оформлена на інших осіб, а сам він знаходиться у божевільні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Руслана Показати IP 14 Травня 2013 16:12
Бардак! І в Луцьку теж таке буває
еріка Показати IP 14 Травня 2013 16:47
Пора відстрілювати адже мінти з ними і судді і прокурори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus