USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мама волинських героїв АТО потребує допомоги

7 Червня 2015 08:00
Допомоги потребує важкохвора мама, у якої сини захищали Україну в зоні АТО. Про це повідомляють активісти на сторінці Ковельського центру допомоги 51 ОМБР у мережі Фейсбук.

Два брати у волинській сім’ї одночасно пішли на неоголошену війну. Хоробрі чоловіки прийняли виклик сьогоденню та взяли активну участь в АТО. Тепер потребує підтримки їхня мама, яка виховала мужніх синів та з молитвами дочекалась їх додому.

Син Богдан 1993 року народження, перебував у зоні АТО 5 місяців. Брав участь у запеклому бої за Савур-Могилу в скаладі 51 ОМБР, де отримав важкі поранення ніг, сідниць, грудної клітки. Потім слідувало важке, довготривале лікування у шпиталях.

Син Віталій 1989 року народження, захищав кордони України більше 6 місяців також в складі ї 51 ОМБР. Сьогодні чоловіки важко працюють, аби прогодувати сім’ю та допомогти мамі одужати!

Мати Наталія 1967 року народження – інвалід І-ї групи. Інвалідність отримала внаслідок виробничої травми – травма голови.

«Проживає сім’я (4 людини) в однокімнатній квартирі, де площа кімнати всього лише 15 метрів квадратних. Богдану Господь подарував чудову люблячу дружину. Незабаром молода сім’я чекає поповнення, тому вони змушені переїхати на орендовану квартиру, а це також - додаткові витрати», - йдеться у дописі.

Після тяжкого стресу від переживань за синів стан здоров’я матері погіршився. Жінка потребує санаторно-оздоровчого лікування, яке допоможе їй відновити сили. Та на це потрібні кошти, а у сім’ї їх дуже не вистачає.«Тож не будьмо байдужими і разом допоможімо цій героїчній жінці, що дочекалася своїх синів, відчула усю ту біль, яку може відчути тільки материнське серце!», - закликають волонтери.

Путівка в санаторій, що спеціалізується на хворобі Наталії коштує 200$/12днів.

ВОЛОНТЕРСЬКА КАРТКА

Коршунова Анна Вікторівна 5168 7556 1462 9919(В ПРИЗНАЧЕННІ ОБОВ'ЯЗКОВО ВКАЗУЙТЕ: для оздоровлення мами бійців!)

Відповідальні координатори проекту «Підтримай сім’ю Героїв» Савіна Людмила і Коршунова Анна.

ПОТРІБНА ДОПОМОГА ВАЖКОХВОРІЙ МАМІ, У ЯКОЇ ДВА ЄДИНІ СИНИ ДОВГИЙ ЧАС МУЖНЬО ЗАХИЩАЛИ УКРАЇНУ В ЗОНІ АТО!Два брати у вол...

Posted by Ковельський центр допомоги 51 ОМБР on 6 червня 2015 р.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
хР Показати IP 7 Червня 2015 12:34
Бендера в поміч.
Анонім до хР Показати IP 7 Червня 2015 13:14
Ольгінський троль закрий хліборізку, а то і пуйло не допоможе
Анонім Показати IP 7 Червня 2015 13:15
все вопросы к яценюку и пороху!!
Анонім до Анонім Показати IP 7 Червня 2015 13:23
все ваапросы троль з ольгіно до вашого пуйла
Анонім Показати IP 7 Червня 2015 13:25
Одним з інструментів російської пропаганди нині є тролі — проплачені коментатори. Вони заполоняють гілки обговорень різних сайтів, форумів та сторінок соціальних мереж. Просто рятунку від цих пронир немає. Будь-яку тему здатні перекрутити чи перебрехати, опустити рівень дискусії нижче плінтуса. Часто просто закидАють гілку розмови матюками і брутальщиною. І врешті-решт дискусія, яка перед цим жваво точилася, перетворюється на, вибачте на слові, срач. І долучатися до неї користувачі не мають жодного бажання.
Анонім до Анонім Показати IP 7 Червня 2015 18:32
такі тролі є у всіх країн, в тому числі і в США/НАТО і в Україні. офіційно.
Анонім Показати IP 7 Червня 2015 13:27
Одним з інструментів російської пропаганди нині є тролі — проплачені коментатори. Вони заполоняють гілки обговорень різних сайтів, форумів та сторінок соціальних мереж. Просто рятунку від цих пронир немає. Будь-яку тему здатні перекрутити чи перебрехати, опустити рівень дискусії нижче плінтуса. Часто просто закидАють гілку розмови матюками і брутальщиною. І врешті-решт дискусія, яка перед цим жваво точилася, перетворюється на, вибачте на слові, срач. І долучатися до неї користувачі не мають жодного бажання. Так звані штатні блогери мають норму написання постів та комментарів. «Ми працювали по 12 годин два через два. У блогера норма — 10 постів в день, 750 символів мінімум, у коментатора — 126 коментарів і два поста. У блогера у розпоряджені три акаунта. Десять технічних завдань йому потрібно між ними розподілити. Технічне завдання складається з тези або новини, або висновку, до якого ти повинен прийти. Себто потрібно підігнати рішення під відповідь. Умовно кажучи, ти пишеш, що випік пиріг, а в кінці — як добре в Росії жити, а Путін хороший», - розповів в інтерв'ю «Діловому Петербургу» колишній троль.
З княжого Показати IP 8 Червня 2015 11:41
А благодєтєлям Івахіву та Єрємєєву слабо такі мізерні кошти дати. Не позорилися.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus