USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мамчур на волі. Дружина спростовує

23 Березня 2014 13:57
У Криму звільнений командир української військової частини в Бельбеку Юлій Мамчур. Пишуть Факти.

Про це телеканалу «112 Україна» повідомив один з командирів військової частини в Бельбеку майор Валерій Пиковець.

«Юлій Мамчур вже на волі, його відпустили з військової в'язниці, куди вчора полковника відвезли російські солдати», - цитує Піковця журналіст телеканалу.

Де саме він перебуває - невідомо, його телефон від учора не відповідає.

Проте дружина військового - Лариса Мамчур спростувала повідомлення про звільнення чоловіка та наголосила, що Юлій Мамчур не виходить на зв’язок із вечора суботи, коли він встиг повідомити, що його везуть у Севастополь.

За словами Лариси, такої людини, як майор Валерій Пиковець, який нібито сповістив про звільнення полковника, на військовій базі у Бельбеку немає.

Нагадаємо, 22 березня полковника Юлія Мамчура, командира 204-ої бригади тактичної авіації військової частини А-4515 у Бельбеку, практично силою викликали на переговори до штабу Чорноморського флоту Російської Федерації у супроводі конвою. Згодом він повідомив своїй дружині по телефону, що його заарештували.

Зараз вищий офіцерський склад частини змушують покинути територію, однак, незважаючи на накази загарбників, вони залишаються на місці, вимагаючи повернути командира.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Повсякденне питання Показати IP 23 Березня 2014 15:18
Чому так хочеться кацапу глотку перерерізати?
Анонім до Повсякденне питання Показати IP 23 Березня 2014 15:25
Мабуть тому , що він не людина)))
згідний до Повсякденне питання Показати IP 23 Березня 2014 15:26
глотку перерізати це не те,що по спині бритвою "пройтися",а потім сіллю посипати,оце кайф кацап отримає.
Леся Показати IP 23 Березня 2014 15:31
Люди заспокойтеся,хоча і можна зрозуміти,Росія своїми діями настроїла проти себе навіть самих затятих лібералів
Рівне Показати IP 23 Березня 2014 15:38
Воно і видно хто при владі в Криму: викрадачі людей і терористи
Анонім Показати IP 23 Березня 2014 15:42
Я не стверджую що я правий, але все це мені нагадує війну між ЖЕКами. От вирішили мешканці будинку створити свій будинковий комітет, а так як деяких спеціалістів поки що на роботу не оформили, то заключили Угоду з іншим ЖЕКом. Але ж попередній ЖЕК незадоволений і говорить що все майно яке є в цьому будинку - це не власність жильців, а власність ЖЕКу. Інший ЖЕК - це загарбники. Немає нічого схожого? Так і в більшості будинків, де сторюють будинкові комітети теж є люди які не згідні уходити від попереднього ЖЕКу, бо вони собі жили і не платили компослуги, а тут кожного жильця видно буде і платити прийдеться. Далі додумайте.
Перспектива Показати IP 23 Березня 2014 16:11
Хай покі кримчану радіють в пяному угарі, а потім побачим як почнуть пропадати звичайні люди, водичка з електрикою подорожчає)))
НЕЛУЧАНИН Показати IP 23 Березня 2014 18:26
червоний терор в криму тільки починається. скоро ті, хто кричав РАССЄЯ, це відчують на власній шкурі
волинянин Показати IP 23 Березня 2014 20:13
Шкода армію! Шкода таких командирів, які могли застрелитися перед окупантами і усім світом, які могли затопити кораблі і підірвати військові об'єкти разом з окупантами. Це - не армія! У такої армії - нема держави!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus